BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti devri kapanıyor!----

AK Parti devri kapanıyor!

AK Parti devri kapanıyor!
01 Haziran 2015 - 13:40 www.finansgundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Edirne mitinginde konuştu. Bahçeli'nin hedefinde Davutoğlu ve Erdoğan vardı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Edirne mitinginde konuştu. Bahçeli'nin hedefinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu vardı. Bahçeli, 'Edirne'den ilan ediyorum. AK Parti devri kapanıyor. 13 yıla yaklaşan zillet, 7 gün sonra sona eriyor. Erdoğan'ın hesap vereceği günler yaklaşıyor. Davutoğlu'nun başını öne eğeceği günler yaklaşıyor.' dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

Değerli dava arkadaşlarım. Edirne stratejik olarak önemlidir. Selimiye Camii Edirne'dedir. Kervansarayları ile köprüleri ile şehitlikleri ile Edirne bir tarih ve emanetimizdir.

Edirne'nin meseleleri ağırdır. Çiftçilerimiz zordadır. Çiftçimizin elinde avucunda yok. Maliyetler almış başını gidiyor. 13 yıla giren AK Parti iktidarı çiftçimizi yalnızlığa mahkum etti. Bugün köylerde hüzün var, şehirlerde hüsran hakim. Gelir darlığı, devasa sorunlar, borç yükü her köyümüze ve köylümüze sirayet etmiştir.

Siyasi menfaat çetesi AK Parti, toplumla bütün bağlarını kesmşitir. AK Parti iktidardayken; cebiniz para gördü mü, borçlarınız azaldı mı? Hayır demeniz boşa değil, bunların hiçbiri olmadı. Haramı yiyenler bellidir, Yedikçe kuduran ve Edirne'nin kesesine göz diken arsızlar da ortadadır. Meğer esnafımızın siftah parası ayakkabı kutularına konmuş. Siz çalıştınız, onlar çaldı. Siz yoruldunuz, onlar yolsuzluk yaptı. Onlar ki görülmedik bir rüşvet çarkı, soygun düzeni kurdular.

Edirneli sorunlarına çare arıyormuş bunlar Erdoğan ve Davutoğlu'nun umrunda değil. Edirneli genç işsiz kalsın, bunların çocukları gemiyle oynasın. Hırsızlar makam ve mevki sahibi olmaya devam etsin mi? Hayır diyorsunuz elbette doğru söylüyorsunuz.

KORKAKLIĞIN TESLİM OLMAYA DAYANDIĞI BİR İKTİDAR DÖNEMİ..."

 Bir yanda AK Parti ve koalisyonu, diğer yanda milletini karşılıksız seven Türkiye sevdalıları. Bir yanda varlıklarımızı sömürmeye hazırlanan küresel odaklar, teröristler ve müzakereciler. Diğer yanda milli emanetleri savunan Edirneliler. Korkaklığın teslim olmaya dayandığı bir iktidar dönemi 7 Haziran'da sona erecektir. Biz MHP olarak bütün sorunlarını tek başımıza çözeriz. Edirnelilerin ağırlaşan meselelerini kökünden bitiririz.

ERDOĞAN'IN HESAP VERECEĞİ GÜNLER YAKLAŞIYOR"
 
Edirne'den ilan ediyorum. AK Parti devri kapanıyor. 13 yıla yaklaşan zillet, 7 gün sonra sona eriyor. Erdoğan'ın hesap vereceği günler yaklaşıyor. Davutoğlu'nun başını öne eğeceği günler yaklaşıyor. Hiçbir mihrap bu akıbeti değiştiremeyecektir. Hakaret ilanları da verseler, iftira da atsalar MHP sahte mabutları devirmek için iktidara geliyor. Hırsıza, şerefsize, namussuza, soygun çetelerine karşı bizimle yürü Edirne.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • daasd02 Haziran 2015 00:18

    dogru konuşanın degil eyri konuşana oy vermeye doymadınız.945 lira alırsın ay başını bulamazsın bide çıkmış başkanlık sistemini savunur yurdum insanı.onlar servetini katlar sen borcunu katlarsın

  • Yakup 01 Haziran 2015 14:23

    siz anca avucunuzu yalarsınız, her seçimde aynı terane, kaybetmeye doymadınız, sizin gibi bed bir muhalefet istemiyoruz...

  • HAFIZA...01 Haziran 2015 14:03

    MHP + CHP yöneticilerinin kaç seçim kaybetti hatırlamıyorum! bildiğim şey bukadar kaybettikten sonra hala baştaysan ,acaba gerçek DİKTATÖR kim???