BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAir Serbia, Atlas’ın boşluğunu doldurmaya başladı----

Air Serbia, Atlas’ın boşluğunu doldurmaya başladı

Air Serbia, Atlas’ın boşluğunu doldurmaya başladı
29 Kasım 2019 - 21:45 www.finansgundem.com

İstanbul-Belgrad arasında AtlasGlobal ile ortak uçuş yapan Air Serbia artık yoluna kendisi devam edecek ve 3 yıl sonra kendi uçaklarıyla sefere başlayacak

CÖMERT YILDIZ / FINANSGUNDEM.COM

Geçtiğimiz günlerde bazı ekonomik nedenlerden dolayı uçuşlarını durduran AtlasGlobal’in ilk adımını geçtiğimiz haftalarda ilk kez Finansgundem.com’dan duyurmuştuk. Gürcistan ile başlayan süreç, tüm uçuşlara yansıdı ve AtlasGlobal, seferlerini 16 Aralık’a kadar askıya aldı. AtlasGlobal’in uçuşlarını askıya almasının ardından oluşturduğu boşluğu ise yabancı havayolu şirketleri aldı. 2.5 yıldır Türkiye’ye uçuş yapmayan Sırbistan Havayolları şirketi Air Serbia, 2017’den bu yana ilk seferini yapacağını açıkladı. İstanbul-Belgrad arasında AtlasGlobal ile ortak uçuş yapan Air Serbia artık yoluna kendisi devam edecek ve 3 yıl sonra kendi uçaklarıyla sefere başlayacak. Haftanın 3 günü gerçekleşecek uçuşlar Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri yapılacak.

11 aralık’ta başlayacak seferler dün Air Serbia tarafından açıklandı. Sırp havayollarının Türkiye’ye yönelik ani karar alması da AtlasGlobal’in oluştrurduğu boşluğu doldurma olarak değerlendirildi.

“ATLASGLOBAL NEDENİYLE KARARI ALDIK”

Sırp havayolu şirketi, operasyonlarını Airbus A319 uçağı ile sürdürecek. Air Serbia'nin Ticari ve Strateji Genel Müdürü Jiri Marek, "Şirketimizin yıllardır uçmaya çalıştığı bir yer olan İstanbul'a giden rotayı yeniden kurmaktan çok memnunuz. Uçak biletlerini alan, AtlasGlobal tarafından yapılan operasyonların geçici olarak askıya alınması nedeniyle gezileri belirsiz olan insanlara yardım etmek istedik "dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)