BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAfrin'de 214 hedef vuruldu----

Afrin'de 214 hedef vuruldu

Afrin'de 214 hedef vuruldu
24 Ocak 2018 - 14:30 www.finansgundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, Afrin operasyonuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Nijer Başbakanı Brigi Rafini ile görüştü. Görüşme sonrası iki başbakan ortak açıklama yaptı. Zeytin Dalı harekatı ile ilgili konuşan Başbakan Yıldırım "Şu ana kadar planlandığı gibi operasyon devam ediyor. 214 hedef vurulmuş, etkisiz hale getirilmiştir. Alanda temizlik çalışmaları sürüyor"dedi.

Kardak krizinin yıldönü olması nedeniyle Yunanistan'ı uyaran Yıldırım,"Kimse bulanık suda balık avlamaya kalkışmasın. Kardak benzeri faaliyetlere karşı tedbirlerimiz var" ifadesini kullandı.

Nijer Başbakanı Brigi Rafini Türkiye'de. Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Nijer Başbakanı Brigi Rafini'yi resmi törenle karşıladı. Karşılamanın ardından İki başbakan Çankaya Köşkü'nde, baş başa görüştü. Rafini'nin ziyareti Nijer'den Türkiye'ye "Başbakan" düzeyinde ilk ziyareti olma özelliğini taşıyor.

Konuk başbakanın tercih ettiği beyaz renkteki yerel kıyafeti dikkati çekti.

GÖRÜŞME SONRASI AÇIKLAMA YAPTILAR!

Görüşme sonrası iki başbakan ortak açıklama yaptı. Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı harekatı ile ilgili konuşan Yıldırım "Şu ana kadar 214 hedef vuruldu"dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)