BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAdnan Oktar ile ilgili müthiş iddia----

Adnan Oktar ile ilgili müthiş iddia

Adnan Oktar ile ilgili müthiş iddia
08 Ekim 2023 - 15:09 www.finansgundem.com

Oktar mağdurlarının avukatı Çömlekçioğlu, Oktar’ın cezaevinde 23-24 yaşlarındaki kadın avukatlarla görüştüğünü belirterek, “40 günde 527 avukat görüşü yapıyor. Dışarıyla bağlantıyı avukatları kullanarak kuruyor" dedi

Adnan Oktar Suç Örgütü davasında mağdurların avukatı Eser Çömlekçioğlu, Adnan Oktar'ın cezaevinde görüştüğü genç kadın avukatlar konusunda açıklamalarda bulundu.

SÖZCÜ TV'de İpek Özbey'in sunduğu ‘Nokta Atışı’ isimli programa katılan Avukat Çömlekçioğlu Adnan Oktar'ın 63 kadın avukatla 500 saat görüştüğünü belirterek şunları söyledi:

Sistem hala devam diyor aslında. Adnan Oktar hala dışarıyla bağlantı kurup, örgütü yönetebilmek için yeni yeni canlar yakmaya, yeni yeni kişileri tuzağına düşürmeye devam ediyor. Kendisi tutuklu olduğu için bununla ilgili en büyük kitle avukatlar.

Gencecik avukatlar, daha çok kadın avukatlarla Adnan Oktar irtibat içinde. 2022'nin eylül, ekim ayları, duruşmaların olduğu dönemle ilgili bir rapor geldi dosyaya. Adnan Oktar'ın kimlerle ne kadar görüştüğünün listesi.

40-45 günlük süreçte Adnan Oktar 527 avukat görüşü yapıyor. 83 farklı avukatla yapıyor bu görüşü. Bu avukatın 63'ü kadın. Kadın avukatlarla görüş saati 500 saat. 20 erkek avukatla da sadece 62 saat görüşüyor.

75 avukatın da vekaleti yok Adnan Oktar'da. Bu ne demek oluyor? Dosyayı bilmeyen, örgütü bilmeyen, konuyu hiç bilmeyen 75 avukatla görüşüyor. Bir diğer aşaması da avukatların yaş ortalamaları da 23-24'lerde

23-24 YAŞLARINDAKİ KADIN AVUKATLAR

Bunu neden yapıyor? Birincisi, dışarıyla irtibatı kurmak için yapıyor. İkincisi, Adnan Oktar'ın niyeti zaten belli. O anlamda kadın avukatlar… Profesörler var avukatlığını üstlenen. Profesörlerle görüşmüyor, 23-24 yaşlarında kadın avukatlarla görüşüyor.

Avukatlar da Adnan Oktar'ın ‘Kedicik' belgeselinde anlatılan, kadınları mağdur etme niyeti, kadınlara işkence metotlarını aslında avukatlar da cezaevinde yaşıyor hale geliyorlar.

Muhtemelen, şu anki genç meslektaşlarımız da nasıl bir oyunun, nasıl bir düzenin içinde olduklarının farkında değiller. Farkında olan vardır, onlar da korkuyordur

Tevkil yoluyla yani avukat bulma yöntemi kullandıklarını anlatan Avukat Çömlekçioğlu, “Sosyal medyada da kullanılan alanlar var. Adnan Oktar örgütü bu sistemi kullanıyor. Güzel kızlara, genç avukatlara, yeni mezun avukatlara bu sistemler üzerinden mesajlar atılıyor. ‘Cezaevinde bir müvekkil görüşmesi için uygun musunuz şu saatlerde, size şu kadar para ödeyeceğiz' diyor. Henüz o kız bilmiyor bile öncesinde nereye gideceğini, yüksek para teklif ediliyor. Bu para yine örgüte gelen fonlarla, örgütün kaçırdığı paralarla ödeniyor” dedi.

Adnan Oktar operasyonunda 9 tutuklama

 

Adnan Oktar davasında yeni gelişme: 15 şüpheli yakalandı

 

Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)