BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdana'da sahte para operasyonu----

Adana'da sahte para operasyonu

Adana'da sahte para operasyonu
27 Mayıs 2013 - 15:11 www.finansgundem.com

Adana'da sahte para ile alışveriş yapmak isteyen 5 kişilik şebeke çökertildi

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, piyasaya sahte para sürdükten sonra geldikleri Kozan'da sahte para ile alışveriş yapmak isteyen 5 kişilik şebekeyi çökertti.
Adana'dan Kozan'a gelerek piyasaya sahte para sürdükleri iddia edilen şüphelilerE.K., (22), S.E. (29), G.Y., (23), M.T. (23) ve R.Y.(23) ilçede bir kuruyemişçiye sahte 100 TL vererek işyerinden kaçtılar. Durumlarından şüphelenen işyeri sahibi paranın sahte olduğunu polise bildirdi. Polisin ilçe genelinde yaptığı araştırmalarda E.K.'nin kullandığı 01 BDD 44 plakalı otomobil Türkeli Mahallesi Hastane kavşağında durduruldu. İçerisinde bulunan şüphelilerin otomobilinde ve üzerlerinde yapılan arama ve kontrollerde, 16 adet sahte 10 TL ve beş adet 100 TL'lik sahte banknotlar ele geçirildi.
Şüpheliler sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Zanlılar sorgusunda otomobili kiraladıklarını ve paralardan haberlerinin olmadıklarını söyledikleri öğrenildi. Sorgusu tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde polis araçlarına bindirilen zanlılar çekim yapan gazetecilere "Çekin çekin iyi çekin, poz vereyim mi?" diye bağırdı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)