BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAdana mezbahaya döndü----

Adana mezbahaya döndü

Adana mezbahaya döndü
15 Ekim 2013 - 14:12 www.finansgundem.com

Adana'da, araç temizliği yapan iş yerlerinde kesilen kurbanlıklar nedeniyle mezbahayı andıran görüntüler ortaya çıktı

Araç temizliği yapan iş yerlerinde kurbanlık kesilmesi, mezbahayı andıran görüntülere neden oldu.
Kent merkezinde belediyelerce belirlenen kurban kesim yerlerinin dışında oto yıkamacılar da çoğunlukla kesim yeri olarak kullanıldı. Araç temizliği yapılan iş yerlerinde bayram dolayısıyla kasaplar hizmet verdi. Çok sayıda vatandaş, kurbanlıklarını bu iş yerlerindeki kasaplara kestirmek için kuyruk oluşturdu.
Kasap Ömer Kahraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurban kesimi için gerekli izni aldıklarını, oto yıkamacıların su bağlantısı ve atıkların toplandığı kanallar olması nedeniyle kesime müsait olduğunu dile getirdi.
Kasap Halil Uslu da belediyelerce belirlenen yerlerin bazı yerleşim birimlerine uzak olduğunu, insanların kendilerine yakın olan yerlerde ve güvendiği kasaplara hayvanlarını kestirmeyi tercih ettiğini kaydetti.
Yaklaşık 20 yıldır kasaplık yaptığını aktaran Uslu, "Bu iş yeri arkadaşıma ait. Kurban Bayramı nedeniyle burayı bana tahsis etti. Burada vatandaşların kurbanlarını belli bir ücret karşılığında kesiyoruz" diye konuştu.
Kurban kestirmek için iş yerine gelen bazı vatandaşlar da belediyelerce belirlenen kesim yerlerinin yoğun olacağı düşüncesiyle buraya geldiklerini söyledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)