BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAdalı ve Alen arasındaki şok diyalog!----

Adalı ve Alen arasındaki şok diyalog!

Adalı ve Alen arasındaki şok diyalog!
11 Ekim 2013 - 10:59 www.finansgundem.com

Serdar Adalı'nın Alen ile yaptığı telefon görüşmeleri ortaya çıktı... Bu konuşmalar çok konuşulacak

Adalı'nın taraftar grubu liderlerinden Alen'le yaptığı ileri sürülen telefon görüşmeleri dikkat çekti. Alen'in, "Başkan olacaksan gerekeni yaparız" derken Adalı'nın, "Ekip kurmak lazım" diye karşılık verdiği öne sürüldü.

Taraftar gruplarına yönelik operasyonlarda Beşiktaş eski yöneticisi Serdal Adalı ve Tamer Kıran şüpheli olarak emniyette ifade verdi. Taraftar gruplarına toplu bilet verdiği iddia edilen Adalı'ya tribün gruplarıyla ilişkileri soruldu.

Bugün'de yer alan habere göre; Adalı'nın Quaresma ayrılırken taraftarlarca uğurlanmasını yönetimi zorda bırakmak için organize ettiği yönünde ifadesinin alındığı öğrenildi. Adalı'nın başkanlık seçimleri öncesinde Çarşı grubuna bedava bilet vadettiği ve Fikret Orman yönetimi aleyhine slogan atmalarını istediği iddia edildi. İddiaları yalanlayan Adalı, gruplarla sadece seçim çalışması çerçevesinde görüştüğünü belirtti. Alen Markaryan ile yaptığı ve teknik takibe takılan telefon konuşması da sorulan Adalı'nın, başkan seçilmesi halinde Alen'i yönetim kuruluna alacağı bu yüzden kendisiyle görüşme yaptığı öne sürüldü.

Organize polisinin tespitlerine göre Serdal Adalı, Beşiktaş'ta yapılan ve Fikret Orman'ın kazandığı son seçimlerde başkan adaylığını açıklamadan önce Alen Markaryan'ın telefonda kendisine, "Başkan olacaksan gerekeni yaparız, gerekli yerleri harekete geçiririz" dediği ileri sürüldü. Serdal Adalı'nın da Alen'e, "Ekip kurmak lazım" ifadesini kullandığı söz konusu iddialar arasında yer aldı.

TÜM SUÇLAMALARI REDDETTİ

Beşiktaş eski asbaşkanı Serdal Adalı, kendisine yöneltilen bütün suçlamaları reddederek masum olduğunu dile getirdi. Öte yandan, Ricardo Quaresma'nın gönderilişi sırasında Portekizli'nin taraftarlar tarafından uğurlamasını da yönetimi zorda bırakmak adına Serdal Adalı'nın organize ettiği öne sürüldü.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)