BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAcun'a bir ceza daha----

Acun'a bir ceza daha

Acun'a bir ceza daha
10 Aralık 2013 - 07:17 www.finansgundem.com

Seks figürleri içeren dansın ardından RTÜK şimdi de insanların hayatını tehlikeye attığı gerekçesiyle Acun'un programına ceza kesti

Kucak dansı ve erotik gösteri nedeniyle rekor para cezası verilen Star TV'ye, bu kez de dille vantilatör durdurma gösterisi için 148 bin lira daha ceza geldi.
Acun Ilıcalı'nın Yetenek Sizsiniz programında iki yarışmacının kucak dansı yaptığı erotik gösteri için rekor para cezası verilen Star TV'ye, bu kez de dille vantilatör durduran yarışmacı nedeniyle 148 bin 525 lira daha ceza geldi.
Gazeteport'un edindiği bilgiye göre RTÜK toplantısında, Yetenek Sizsiniz programının 14 Eylül gecesi yayınlanan bölümü ele alındı. Halit Büyükkaplan adlı yarışmacı, dönen bir vantilatörü diliyle durdurdu, soda şişelerini patlattı ve köz halindeki ateşi yaladı. Büyükkaplan, 2 jüri üyesinin 'Evet'oyu ile, bir üst tura geçti.
Bu konuda hazırlanan RTÜK raporunda, 'Gösterinin herhangi bir kişi tarafından denenebilme ve fiziksel zararlar oluşturabilme riski çok büyüktür. Özellikle çocuklar tarafından denenerek ölümle sonuçlanabilen kazalara sebep olabilir' denildi. RTÜK üyeleri de yarışmadaki bu bölümü, 'Çocuk ve gençlerin ahlaki gelişimlerini zedeleyebilecek türde' buldu ve Star TV'ye 148 bin 525 lira para cezası verdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)