BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAcil servis ringe döndü! 3 kişi tutuklandı----

Acil servis ringe döndü! 3 kişi tutuklandı

Acil servis ringe döndü! 3 kişi tutuklandı
07 Kasım 2023 - 10:37 www.finansgundem.com

Şırnak'ta iki aile arasında yaşanan kavga, Cizre Devlet Hastanesi'nin acil servisinde de devam etti. Sandalye ve masaların havada uçuştuğu kavgada, sağlık çalışanları hedef alınmazken, 3 kişi yaralandı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde akraba olan iki aile arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Yaşanan kavga, Cizre Devlet Hastanesi'nin acil servisinde de devam etti.

Sandalye ve masaların havada uçuştuğu olayda yaralanan 3 kişinin tedavi altına alındığı öğrenildi.

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, Cizre Devlet Hastanesi'nde gerçekleşen şiddet olayına ilişkin paylaşımında şunları kaydetti:

"Cizre Devlet Hastanesinde, herhangi bir sağlık çalışanına yönelik olmayan, hastaneye gelen iki grup arasında vuku bulan kasten yaralama ve aynı zamanda kamu malına zarar verme olayı sebebiyle üç kişi tutuklanmıştır.

Diğer şüpheliler hakkında adli kontrol kararı verilmiş olup, Cizre Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmaya devam etmektedir. Bir sağlık çalışanını hedef almasa da sağlık kurumunda meydana gelen her şiddet olayını sağlıkta şiddet kapsamında değerlendiriyoruz. Bundan şüphe duyulmasın."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)