BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAB'nin kurtarma fonundaki değişikliği İtalya'yı karıştırdı----

AB'nin kurtarma fonundaki değişikliği İtalya'yı karıştırdı

AB'nin kurtarma fonundaki değişikliği İtalya'yı karıştırdı
28 Kasım 2019 - 08:40 www.finansgundem.com

İtalya Ekonomi Bakanı Gualtieri'nin, "AB kurtarma fonu ESM'nin büyük ölçüde tamamlandı" şeklindeki sözleri Lig Partisi tarafından tepkiyle karşılandı

Avrupa'nın kurtarma fonu ESM'de yapılacak reform İtalya'yı karıştırmaya devam ediyor.

İtalya Ekonomi Bakanı Roberto Gualtieri'nin ESM reformunun büyük oranda tamamlandığı ve değiştirilemeyeceği yönündeki sözleri Lig Partisi'nin tepkisini çekti.

Lig Partisi'nin ekonomi politikalarından sorumlu ismi Claudio Borghi yaptığı açıklamada, Başbakan Giuseppe Conte'nin bu konuda parlamentoya açıklamada bulunmasını istedi ve bunun olmaması halinde Başbakan'ı dava etmeye hazır olduklarını söyledi.

Borghi, "İtalya için bu kadar büyük önemi olan bir şeyin parlamentonun bilgisi olmadan yapılması mümkün değil. Başbakan Conte'nin parlamentoya gelip bilgi vermesini istiyoruz. Eğer bunu yapmaz ise kendisini mahkemeye vereceğiz" diye konuştu.

Bu arada İtalya Ekonomi Bakanı Gualtieri, parlamentodaki konuşmasında ESM reformununun Euro Bölgesi ülkeleri tarafından orjinal planda olduğu gibi bu ay değil muhtemelen Şubat ayında imzalanacağını ifade etti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)