BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAbdullah Gül hacı oluyor----

Abdullah Gül hacı oluyor

Abdullah Gül hacı oluyor
09 Ekim 2013 - 08:02 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Gül, Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz'in davetlisi olarak kutsal topraklara gidecek

Köşk kaynaklarının verdiği bilgiye göre Gül, Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz'in davetlisi olarak kutsal topraklara gidecek.
Gül’ün görev süresi 2014 yılının ağustos ayında sona erecek. Gül, görev süresinin son yılına girdiği bir dönemde, Hac ibadetini yerine getirmek için Suudi Arabistan’a gitme kararı aldı.
Gül’ün, 13 Ekim Pazar günü Suudi Arabistan’a gitmesi ve 16 Ekim Çarşamba günü de Türkiye’ye hareket etmesi planlanıyor.
Gül, hac ziyareti çerçevesinde Kabe ve Medine ziyaretlerinde bulunacak. İhram giyecek olan Gül, kurbanını da hac ibadeti sırasında kestirecek.
Gül'ün Mekke'ye, yanında sınırlı sayıda isimle gideceği kaydediliyor. Cumhurbaşkanı Gül, İslam İşbirliği Teşkilatı'nın (İİT) 4. Olağanüstü İslam Zirvesi için geçtiğimiz yıl gittiği Mekke'de de umre yapmıştı.
Gül'ü hac ibadeti sonrası da yoğun bir program bekliyor. İl ziyaretlerine devam edecek olan Cumhurbaşkanı, 1-3 Kasım'da da İskoçya'nın başkenti Edinburgh'ta, Holyrood Sarayı'nda düzenlenecek Türk-İngiliz Tatlıdil Forumu'na katılacak.
Holyrood Sarayı'ndaki toplantıya, Cumhurbaşkanı Gül'ün yanı sıra İngiliz Kraliyet ailesinden Prens Andrew ile iki ülkeden 60 seçkin misafir davet edildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)