BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAbdullah Gül buraya taşınacak----

Abdullah Gül buraya taşınacak

Abdullah Gül buraya taşınacak
13 Şubat 2015 - 13:18 www.finansgundem.com

Tarabya’daki Huber Köşkü’nde ikamet eden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yeni ikametgahı tamamlanmak üzere

Görev süresi dolmasına rağmen yaklaşık 6 aydır Cumhurbaşkanlığı’na ait Tarabya’daki Huber Köşkü’nde ikamet eden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yeni ikametgahı tamamlanmak üzere.

Damadı Mehmet Sarımermer’in sahibi olduğu Kanlıca’daki villanın dış cephe çalışmaları sona ererken iç Dekorasyon için çok sayıda işçi hummalı bir çalışma yürütüyor. İşçiler, villanın birkaç hafta içinde oturuma hazır olacağını belirtiyor. Boğaz manzaralı villa, Hıdiv Kasrı’nın üst kısmında yer alıyor. Toplamda 28 villanın yer aldığı ve helikopter pistinin de bulunduğu sitede, 4,5 katlı villadan ise sadece 2 tane bulunuyor. Kanlıca’da HMB Villaları ya da Tatlıcı Villaları olarak bilinen sitedeki villalar A, B, C ve D olmak üzere 4 tipten oluşuyor. Gül’ün komşuları arasında TÜSİAD eski Başkanlarından Tuncay Özilhan, işadamı Yücel Kurttepeli ve Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Aykut Kocaman da bulunuyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kk13 Şubat 2015 13:25

    Sorum su.Asagı yukarı 8-10mılyon usd olan bu villayı son tahlilde memur olan eski cbaskanı nasıl boyle bır yerde yasıyor? Damat alıyorsa damat bu kazancı nasıl saglamıs ve kayınpedere verdıgı ev uzerıdne vergı verıyor mu?