BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'nin Suriye'deki hava üssü görüntülendi----

ABD'nin Suriye'deki hava üssü görüntülendi

ABD'nin Suriye'deki hava üssü görüntülendi
11 Temmuz 2017 - 16:26 www.finansgundem.com

ABD öncülüğündeki koalisyonun Suriye’de DEAŞ’a yönelik operasyonları devam ederken, daha önce Suriye’nin kuzeyinde 7 askeri üssü olduğu iddia edilen Amerika’ya ait bir askeri üssün ilk kez fotoğrafları yayınlandı

Suriye’den yayın yapan Al Masdar News sitesinde, Amerika ordusunun Halep ile şu anda operasyonun sürdüğü Rakka sınırına yakın yerde bulunan ovadaki askeri üssünün ilk kez çekilmiş fotoğrafları yayınlandı.

Fotoğraflarda, ABD bayrağının dalgalandığı hava üssünün etrafının tel örgülerle çevrildiği ve üssün içerisinde çok sayıda askeri araç bulunuyor. Yine hava üssünde ABD ordusuna ait bir askeri korgo uçağının da beklediği görüldü. Haberde, ABD’ye ait askeri hava üssünün bulunduğu alanın Demokratik Suriye Güçleri tarafından kontrol edilen bir alan olduğu da belirtildi.

Daha önce Suriye’nin kuzeyinde değişik yerlerde ABD ordusunun 7, Rus ordusunun ise 4 askeri üssünün bulunduğunu belirtmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)