BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'li yetkili: Guaido’nun tutuklanması Maduro’nun sonu olacak----

ABD'li yetkili: Guaido’nun tutuklanması Maduro’nun sonu olacak

ABD'li yetkili: Guaido’nun tutuklanması Maduro’nun sonu olacak
06 Nisan 2019 - 19:59 www.finansgundem.com

ABD yönetiminden üst düzey bir yetkili, Venezüella'da kendini ‘geçici devlet başkanı’ ilan eden muhalif lider Juan Guaido’nun tutuklanmasının çok ciddi sonuçlara yol açacağını ve mevcut yönetimin son hatası olacağını belirtti.

Juan Guaido'nun tutuklanmasının 'çok ciddi sonuçlara' yol açacağını ve mevcut yönetimin 'oğlunu kaydettiğini belirttik.

Yetkili, “Juan Guaido’nun tutuklanması, sadece ABD tarafından değil, uluslararası toplum tarafından da çok ciddi sonuçlara yol açacak. Avrupa ülkeleri, Lima Grubu ve ABD, Juan Guaido’nun tutuklanmasının sonuçlarının (Venezüella Devlet Başkanı Nicolas) Maduro için yıkıcı olacaklarını net bir şekilde ifade etti. Bu onun son hatası olacak. Gelişmeleri dikkatle izliyoruz” diye konuştu.

Daha önce Kurucu Meclis üyesi Julio Garcia Zerpa tarafından yapılan açıklamada, daha önce dokunulmazlığı kaldırılan Guaido için Yüksek Mahkeme ve savcılık tarafından yürütülen cezai sürein başlatıldığını açıklamıştı.

Yasal süreç, ‘yurt dışına çıkış yasağına rağmen Kolombiya'ya geçmesi' nedeniyle başlatılmıştı.

Başkent Caracas'ta 23 Ocak'ta bir mitingde yemin yapabilir, kendinden bağımsız devlet başkanı Guaido, ABD'nin Kolombiya'ya yığdığı 'insani yardım kaynakları' '23 Şubat'ta Venezüella'ya sokarken girişiminden bir gün önce Kolombiya'ya geçmişşti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)