BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'li muhabiri fena trollediler: Twitter'dan kovulduk----

ABD'li muhabiri fena trollediler: Twitter'dan kovulduk

ABD'li muhabiri fena trollediler: Twitter'dan kovulduk
30 Ekim 2022 - 09:31 www.finansgundem.com

Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması sonrasında üst düzey yönetimi işten çıkartmasıyla ellerinde kolilerle gezen iki kişi ABD medyasından bir muhabire "Twitter'dan atıldık" beyanıyla şaka yaptı.

Elon Musk’ın Twitter’ın üst düzey yöneticilerini işten çıkarmasıyla San Francisco kentindeki genel merkezi önünden yayın yapan muhabir Deirdre Rosa, çevrede ellerinde koli kutularıyla gezen iki kişiyle röportaj yaptı.

Kendilerini Twitter çalışanı olarak tanıtan bu kişi, ellerindeki koli kutularını göstererek işten çıkartıldıklarını açıkladı.

Bunun üzerine Rosa, iki kişinin fotoğrafıyla birlikte “Tüm veri mühendisleri ekibi işten çıkartılıyor. Bu ikisi onlardan” ve “Gözle görülür şekilde sarsılmışlar. Daniel bize bir Tesla sahibi olduğunu ve ödemeleri nasıl yapacağını bilmediğini söylüyor” mesajlarını Elon Musk’ı etiketleyerek paylaştı.

Deirdre Rosa daha sonra bu kişileri teyit edemediklerini belirterek “Twitter Genel Merkezi’nin etrafında bir karışıklık var. İnsanları işten çıkartıyorlar mı? Medyayı mı kandırıyorlar?” mesajını paylaştı.

Bu kişilerin muhabire şaka yaptığı ortaya çıkınca Elon Musk mesaj paylaşarak “Gelmiş geçmiş en iyi trollemelerden (kandırma) biri” açıklaması yaptı.

Eski Twitter CEO'su kovularak zengin oldu!

 

Şok iddia: Musk, Twitter çalışanlarının % 75'ini işten çıkaracak!

 

Elon Musk ile Twitter'da neler değişecek

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)