BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'li işverenler: Aşı olmayan işe gelmesin!----

ABD'li işverenler: Aşı olmayan işe gelmesin!

ABD'li işverenler: Aşı olmayan işe gelmesin!
26 Ağustos 2021 - 17:22 www.finansgundem.com

ABD’de FDA’nın Pfizer/BioNTech aşısına tam kullanım onayı vermesinin ardından, resmi kurum ve özel şirketler Kovid-19 aşısı olmayı reddeden çalışanlar için daha katı kurallar uygulamaya başladı.

ABD’de Federal Gıda ve İlaç İdaresi'nin (FDA) Pfizer/BioNTech aşısına tam onay vermesi ile şirketlerin aşısız olan çalışanlar hakkında yaptığı duyurularda artış gözlendi.

New York’taki birçok finans şirketinde de benzeri kararlar alındı. Goldman Sachs Group Inc., çalışanlarından

Biden’ın da aşı konuşunda katı tutumunun şirketlere destek olduğu görüldü. ABD Başkanı Joe Biden, özel şirketleri çalışanlarına aşı zorunluluğu getirmeye davet etmişti.

aşı olduklarını kanıtlayan bir belge sunmalarını talep ederken, Deutsche Bank AG çalışanlarına ofise gelebilmeleri için iki doz aşı olmaları gerektiğini açıkladı.

200 DOLAR KESİNTİ CEZASI

ABD’nin en büyük eczane ve perakende zinciri CVS Health Corp. bu hafta yaptığı duyuruda, Kovid-19 aşısını zorunlu kılarken, Delta Havayolları 25 Ağustos’ta yaptığı açıklamada, aşı olmayı reddeden çalışanlarından yaptırım olarak aylık 200 dolar keseceğini duyurdu.

Enerji şirketlerinde de benzer kararlar alındı. Chevron Corp. ve Hess Corp. personeline aşı olunmasına ilişkin şirketin aldığı yeni kuralları bildirdi.

Özel sektör dışında, ABD’deki 19 eyalette kamu çalışanlarına aşılanmamaları halinde düzenli olarak testten geçmeleri zorunlu kılındı.

Biden'dan özel sektöre 'zorunlu aşı' çağrısı

Salgının yeni sorumluları: Aşısızlar

Aşı olanlara çekilişle altın hediye edilecek

Aşılı olup da Kovid-19'a yakalanmak ne anlama geliyor?

Aşı yaptırmayan 2 sağlık çalışanı koronadan öldü

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Murat26 Ağustos 2021 17:30

    Toplu manyaklik, medya trendleri ne diyorsa onu yapıyorlar, yarın öbür gün lgbt haklarını tanımayan işe gelmesin, işyerlerinde cinsiyetsiz tuvalet .. gibi diğer manyakliklar için bastıracaklar...