BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinABD'li hacker'ın esrarengiz ölümü----

ABD'li hacker'ın esrarengiz ölümü

ABD'li hacker'ın esrarengiz ölümü
27 Temmuz 2013 - 08:24 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü bilgisayar korsanı Barnaby Jack’in ölümü kafalarda soru işaretleri yarattı

Dünyanın önde gelen internet güvenliği şirketlerinden IOActive Inc.'in analistlerinden, tanınmış bilgisayar korsanı Barnaby Jack'in ölü bulunduğu bildirildi. San Francisco Adli Tıp Bürosu'ndan yapılan açıklamada Jack'in dün hayatını kaybettiği bildirildi ancak detay verilmedi.Jack'in ölümü korsanlar aleminde bir şok etkisi yarattı. Cep telefonu hacker'ı Tyler Shields, Twitter'dan "Vay be... Söyleyecek söz bulamıyorum" mesajını paylaşırken, geçmişte McAfee için çalışan genç korsanın son işvereni IOActive Inc.'in tweet'inde, "Sevgili korsanımızı kaybettik ama asla unutmayacağız, Barnaby Jack hayatını kaybetti" denildi.
Nasıl öldüğü henüz belli olmayan genç hacker özellikle ATM’lerdeki ve sağlıkcihazlarındaki açıkları bulmasıyla ünlüydü. Jack, kalp implantı takılı birini yaklaşık 10 metre mesafeden öldürebilen bir teknik keşfettiğini açıklamıştı. Jack, önümüzdeki hafta San Francisco'da düzenlenecek Black Hat korsanlık fuarında bu tekniği dünyaya anlatacaktı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)