BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'li başkan adayından seçimlerde 'hile' iddiası----

ABD'li başkan adayından seçimlerde 'hile' iddiası

ABD'li başkan adayından seçimlerde 'hile' iddiası
12 Eylül 2023 - 03:50 www.finansgundem.com

Eski ABD Başkanı John F. Kennedy’nin yeğeni ve 2024 başkanlık seçimlerine Demokrat Parti’den aday olan Robert F. Kennedy Jr., parti içinde adayların belirlenmesinde etkili üst yapı Demokratik Ulusal Komite’nin (DNC) ön seçime hile karıştırdığını savundu

ABD’de başkan adayı Robert F. Kennedy Jr., Demokrat Parti'nin ön seçimlerinde hile yapıldığını iddia etti. Kennedy Jr.'ya göre, Iowa ve New Hampshire'deki ön seçimlerde kazandığı delegeler, Joe Biden'a gidecek. Kennedy Jr., bu durumda Biden’ı yenebilmek için yüzde 80 oy alması gerektiğini söyledi.

Eski ABD Başkanı John F. Kennedy’nin yeğeni ve 2024 başkanlık seçimlerine Demokrat Parti’den aday olan Robert F. Kennedy Jr., parti içinde adayların belirlenmesinde etkili üst yapı Demokratik Ulusal Komite’nin (DNC) ön seçime hile karıştırdığını savundu.

Kennedy Jr., sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, DNC’yi kuralları değiştirmekle eleştirdi.

“DNC, Demokrat parti içinde başka seçeneklere sahip olma veya kimin aday olacağı konusunda seçmenleri haklarından etkili bir şekilde mahrum ediyor” diyen Kennedy Jr., bunu da yeni kurallar koyarak yaptığını öne sürdü.

''BEN KAZANACAĞIM, DELEGELER BİDEN'A GİDECEK''

Kennedy Jr., “Iowa ve New Hampshire’deki ön seçimlere girmiş bir başkan adayının aldığı oylar sonraki eyaletlerde sayılmayacak. Yani, benim bu iki eyalette kazandığım delegeler Başkan Joe Biden’a gidecek” dedi.

''BU SİSTEMDE %80 OY ALMADAN BİDEN'I YENEMEM''

DNC içinde otomatik olarak Biden’ı destekleyen ‘süper delegeleri’ de hesaba katan Kennedy Jr., “Bu duruma göre sadece yüzde 20 kazanmak zorunda olan Biden’ı benim yenebilmem için bütün eyaletlerde yüzde 80 oy almak gerekiyor” şeklinde konuştu.

''GERÇEK BİR DEMOKRASİDEN SÖZ EDİLEMEZ''

Kennedy Jr., tarihin bu döneminde birçok Amerikalının demokrasinin bozulduğuna inandığını kaydederek, “Siyasi sistem hileli, gerçekten bir demokrasi yok ve maalesef DNC bunu doğrulayacak adımlar atıyor” ifadesini kullandı.

Putin'e yakın isimden itiraf: ABD seçimlerine müdahale ettik

 

ABD seçimlerinde kara para kullanıldı iddiası

 

İşte ABD seçimlerinin şifresi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)