BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAB'de gündem yine Güney Kıbrıs----

AB'de gündem yine Güney Kıbrıs

AB'de gündem yine Güney Kıbrıs
11 Mart 2013 - 06:48 www.finansgundem.com

Avrupalı liderler, piyasada yeni bir çalkantıyı önlemek üzere Güney Kıbrıs konusuna geri dönecek

Euro Bölgesi'ndeki borç krizini bertaraf etmeye çalışan Avrupa Birliği liderleri, İtalya'daki siyasi çıkmaz ve Fransa'da da artan işsizliğin endişeleri artırdığı dönemde yeniden Güney Kıbrıs'ın kurtarmasına eğilecek.
AB liderleri 14-15 Mart tarihlerinde Brüksel'de Güney Kıbrıs'ın kurtarma paketinin şartlarını, adanın borçlarının sürdülebilirliğini ve ülkedeki mevduat sahiplerinin zarar yazma ihtimallerini görüşmek üzere toplanacak. AB toplantısı, İtalya'nın 24-25 Şubat'taki seçimlerin sonrasında hükümet kurmakta zorlandığı, Fransa'da işsizliğin 13 yılın zirvesine tırmandığı bir döneme denk geldi.
Kçöşeyi henüz dönmemiş olsalar da iyi bir yolda olduklarını savuanan Almanya Maliye Bakanı Wolfgang Schaeuble, Avusturya'nın Der Standard gazetesine 8 Mart'ta verdiği röportajında "Bu gidişatı değiştirmek, bu noktada doğru olmaz" dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)