BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den sonra Fransa'da gösteriler başladı----

ABD'den sonra Fransa'da gösteriler başladı

ABD'den sonra Fransa'da gösteriler başladı
20 Nisan 2020 - 15:13 www.finansgundem.com

Fransa'nın başkenti Paris'te sabaha karşı olaylar çıktı. Korona virüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanan ülkede polis ekipleri ile protestocular arasında arbede yaşandı.

Korona virüs salgını ile boğuşan bazı ülkelerde sokaklarda gerginlikler de yaşanıyor. ABD'de karantinayı protesto ile başlayan protestoların büyümesinin ardından bir gerginlik de Fransa'da yaşandı.

Paris'in kuzeyindeki Villeneuve-la-Garenne'de bu sabah erken saatlerde sokakta protestocular havai fişek patlattı, polis ekipleri ise göz yaşartıcı gaz ile yanıt verdi.

Fransız gazeteci Taha Bouhafs'ın @T_Bouhafs adlı hesabından paylaştığı çatışma anına ait görüntüler kısa sürede yayıldı.

Protestoların büyümesi ile birlikte silahlı polis kuvvetlerinin bölgeye gittiği olayların bir polis aracının 30 yaşındaki bir motosikletliye çarparak ağır yaralamasından sonra ortaya çıktığı belirtildi.

Hastaneye kaldırılan 30 yaşındaki adamın durumunun kritik olduğu bildirilirken, polis sözcüsü olaylarla ilgili açıklama yaptı.

Sözcü açıklamasında "Polis ve takviye ekipler, taş ve havai fişek fırlatan isyancıların hedefi oldu. Şiddet, Villeneuve-la-Garenne'de başladı ve yakındaki diğer kasabalara da yayıldı" dedi ve olaya karışanlar hakkında gerekenin yapılacağını belirtti.

Karantina tedbirlerinin 11 Mayıs'a kadar uzatıldığı ülkede dün 395 ölüm kayıtlara geçti ve toplam can kaybı 19 bin 718'e ulaştı.

ABD'de virüs protestoları ülke geneline sıçradı

Saltoğlu: ABD’nin kriz yönetimi ciddi bir hayal kırıklığı

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)