BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den İsrail'e: Gazze'yi tekrar işgal etmenizi desteklemiyoruz----

ABD'den İsrail'e: Gazze'yi tekrar işgal etmenizi desteklemiyoruz

ABD'den İsrail'e: Gazze'yi tekrar işgal etmenizi desteklemiyoruz
08 Kasım 2023 - 01:02 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Gazze'yi tekrar işgal etmesini desteklemediklerini, bunu da İsrail'e açık şekilde bildirdiklerini duyurdu

ABD'den İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu'nun "Savaşın ardından Gazze'nin güvenlik sorumluluğunu süresiz üstlenecekleri" yönündeki ifadelerine yanıt geldi.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Vedant Patel, "İsrail'in Gazze'yi tekrar işgal etmesini desteklemiyoruz" dedi. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada ise Biden ve Netanyahu'nun her konuda aynı noktada olmadığına vurgu yapıldı.

NETANYAHU'YA YANIT

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Vedant Patel, basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Patel, İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu'nun "Savaşın ardından Gazze'nin güvenlik sorumluluğunu üstlenecekleri" yönündeki ifadelerine ilişkin bir soruyu yanıtladı.

"İsrail'in Gazze'yi tekrar işgal etmesini desteklemiyoruz." diyen Patel, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın da İsrail ziyaretinde muhataplarına bunu açık şekilde dile getirdiğini aktardı.

"6 EKİM'DEKİ STATÜKOYA DÖNMEK MÜMKÜN DEĞİL"

Patel, diğer taraftan "6 Ekim'deki statükoya" da dönmenin mümkün olmadığını belirterek, İsrail'in bölgede güvende olması gerektiğini, Gazze'nin "terör saldırıları" için bir üs olmaması gerektiğini savundu.

İsrail: Gazze’nin kent merkezine girdik

 

İsrailli komutan: Başarısız olduk

 

Irak'ın kuzeyinde çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi

 

Savaş, İsrail ve Türkiye arasındaki ticareti nasıl etkiledi?

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)