BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den çok kritik Esad açıklaması----

ABD'den çok kritik Esad açıklaması

ABD'den çok kritik Esad açıklaması
18 Haziran 2015 - 16:17 www.finansgundem.com

ABD Genelkurmay Başkanı Martin Dempsey, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın gücünü kaybettiğini ve artık savunmaya geçtiğini belirtti

ABD Genelkurmay Başkanı Martin Dempsey Temsilciler Meclisi'nde, ABD'nin Ortadoğu'daki stratejisi üzerine düzenlenen oturumda, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın gücünü kaybettiğine ve artık savunmaya geçtiğine işaret etti.

Dempsey geçen hafta İsrail’e yaptığı ziyarette Esad’ın görevi bırakmasını ya da rejimin çökmesini içeren senaryoların tartışıldığını belirterek, "Orada bir konuda genel olarak fikir birliği var. O da şu: Yakın gelecekte, rejim savunmaya çekilecek ve Alevi, Şii ve bazı azınlık gruplara yönelik korumasını sınırlandıracak" dedi.

"ESAD'IN GÜÇLERİ DAH DA ZAYIFLADI"

Aynı oturumda konuşan ABD Savunma Bakanı Ashton Carter da milletvekillerinin Suriye'de Esad'ın gücünü kaybettiğine dair haberlerin bulunduğunu hatırlatması üzerine, Esad'ın içinde yer almayacağı bir dönüşümü görmek istediklerini ve bunun da mümkün olduğunu söyledi.

Carter, "Bu mümkün, çünkü Esad'ın güçleri daha da zayıfladı, büyük kayıplar yaşadılar, sıkıntı yaşıyorlar, kaynakları tükenmiş durumda" değerlendirmesinde bulundu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)