BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD'de zararlar başladı----

ABD'de zararlar başladı

ABD'de zararlar başladı
03 Ekim 2013 - 09:10 www.finansgundem.com

ABD'deki kapanma imalatçılara zarar verdi

ABD'de federal hükümetin kısmı olarak kapanması savunma sanayinde ve bazı imalat şirketlerinde üretimin bozulmasına ve işten çıkarmalara neden oluyor.
United Technologies Corp. tarafından dün yapılan açıklamada şirketin Sikorsky biriminde yaklaşık 2000 kişinin izne çıkarılmasına hazırlanıldığı ifade edildi. Bu birim savunma bakanlığı için Black Hawk tipi helikopter üretiyor. Şirket ayrıca kapatmanın haftalar boyu devam etmesi halinde Pratt & Whitney ve UTC Aerospace birimlerinde de işten çıkarmalara gidilebileceğini ifade etti.
Delaware Steel Co.'nın başkanı Lisa Goldenberg ise kapatmaların etkisine yönelik açıklamasında "Herkes dev bir gri sahanın içinde Kapatmalar zaten çok yavaş çalışan bir makinenin çok daha yavaş çalışmasına neden oluyor" dedi. 
BAE Systems PLC ise kapatmaların şirketin 34500 çalışanının yüzde 10 ila yüzde 15'ini olumsuz etkileyebileceğini bildirdi. 
Kamyon ve motor üreticisi Navistar International Corp. kapanmaların ardından yeni sözleşmelere yönelik çalışmalarının tamamen durduğunu bildirdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)