BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'de korkunç tablo: Bir günde 47 vaka----

ABD'de korkunç tablo: Bir günde 47 vaka

ABD'de korkunç tablo: Bir günde 47 vaka
01 Temmuz 2020 - 07:31 www.finansgundem.com

Özellikle güney ve batı eyaletlerinde salgının hızla ilerlediği ABD'den korkutan rakamlar geldi. Covid Tracking Project, günlük vaka sayısını 44 bin olarak duyururken Reuters '47 bin yeni vaka' dedi


ABD’de korona virüs kabusu artıyor… Covid Tracking Project isimli oluşum, ülkede son 24 saat içerisinde 44.358 yeni vakanın tespit edildiğini duyurdu.

Açıklamayı Twitter üzerinden yapan kuruluş, 7 günlük ortalama vaka sayısının da 13 Haziran’dan beri ikiye katlandığını açıkladı. Yetkililer 21 Nisan’dan beri en yüksek sayının açıklandığını belirtirken, New York Times’ın haberinde bu hafta içerisinde 3 kez en yüksek veri açıklayan ülkede bu seviyenin yeni bir rekor olduğu belirtildi.

New York Times’ın hazırladığı analizde ABD’deki vaka sayısının son 2 hafta içerisinde yüzde 80 arttığı da belirtildi. Hafta sonu açıklanan verilerde Amerika Birleşik Devletleri genelinde Connecticut ve Rhode Island haricindeki 36 eyalette vaka sayısında artış yaşanmıştı.

HAZİRAN AYINDA İKİYE KATLANDI

Öte yandan dünyanın önde gelen haber ajanslarından Reuters, ABD’de son 24 saat içerisinde vaka sayısında rekor kırıldığını duyurdu. Reuters’ın haberinde ülkede sadece salı gün 47 binden fazla vaka tespit edildiği vurgulandı.

Salgının başladığı günden beri en yüksek sayı açıklanırken California, Teksas ve Arizona eyaletlerinin salgının merkezi olduğu da belirtildi. korona virüsü vaka sayısının haziran ayı boyunca en az 10 eyalette iki kat arttığı aktarılırken Teksas ve Florida’nın bu alanda başı çektiği de vurgulandı.

Fauci ABD'yi korkuttu: Günlük 100 bin vakayı görebiliriz

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)