BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD'de iş olanakları geriledi----

ABD'de iş olanakları geriledi

ABD'de iş olanakları geriledi
08 Mayıs 2013 - 07:05 www.finansgundem.com

Dünyanın en büyük ekonomisi ABD'de iş olanacakları 5 yılın zirvesinden düşerek, işverenlerin beklemede kaldığına işaret etti

Federal bütçe kesintilerinin devreye girdiği ABD'de işverenlerin, zorunlu kısıntıların etkisini görmek üzere beklemede kalmasıyla iş olanakları Mart'ta 5 yılın zirvesinden gevşedi.
Washington'daki Çalışma Bakanlığı dün yeni açılan pozisyon sayısının 55,000 azalarak 3.84 milyara gerilediğiğini açıkladı. İş olanakları Şubat'ta 3.9 milyon pozisyon ile Mayıs 2008'den bu yana en yüksek seviyesine işaret etmişti. Rapor aynı zamanda işe alımların yavaşladığı ve işten çıkarmaların arttığına da dikkat çekti.
ABD'de Ocak ayında devreye giren zorunlu harcama kesintileri ve istihdam vergisinin tüketiciler üzerindeki etkisinin hissedilmesiyle şirketler istihdam artırma konusuna daha mesafeli yaklaşabilir. İşe alımların geçtiğimiz ay artış kaydetmiş olmasına rağmen, 2013'ün ikinci yarısında ücret kazançlarının artması ve ekonomik büyümenin canlanması için daha büyük artış gerekiyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)