BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'de ilkokulda skandal ilan! Çocukları ‘Şeytan Kulübü’ne çağırdılar----

ABD'de ilkokulda skandal ilan! Çocukları ‘Şeytan Kulübü’ne çağırdılar

ABD'de ilkokulda skandal ilan! Çocukları ‘Şeytan Kulübü’ne çağırdılar
19 Ocak 2022 - 15:47 www.finansgundem.com

ABD’nin Illinois eyaletinde ilkokul öğrencilerine dağıtılan satanizm temalı el ilanları, büyük yankı uyandırdı.

ABD'de bir ilkokulda gerçekleşen olay, ülke basınının yanı sıra sosyal medyada da gündeme oturdu. İlkokulda, derslerden sonra çocukları aktiviteye çağırdığı iddiasıyla dağıtılan, üzerinde boynuzlu ve sakallı bir figürün bulunduğu ‘Şeytan Kulübü’ isimli bir derneğe ait el ilanı, satanizm propagandası eleştirilerini de beraberinde getirdi.

SATANİZM SİMGELERİYLE DOLU İLAN

Illinois eyaletinde bulunan Jane Addams ilkokulunda, kendilerine 'Şeytan Kulübü' adını veren bir dernek, skandal el ilanları dağıttı.

Okulda eğitim gören küçük çocuklara, ders sonrası kişisel gelişimini sağlamak adına bilim projeleri, bulmacalar, oyunlar, sanat ve açık hava aktiviteleri gibi faaliyetler yürüteceğini vadeden dernek, üzerinde şeytan figürünü andıran, boynuzlu ve keçi sakallı bir adam çiziminin olduğu ilanlarıyla eleştiri oklarının hedefine oturdu.

Açık bir şekilde satanizm öğeleriyle dolu el ilanına gelen eleştirilerin ardından dernek resmi bir açıklamada bulundu.

"ÇOCUKLARA YARDIMSEVERLİĞİ ÖĞRETECEĞİZ"

Aktiviteleriyle çocuklara yardımseverliği ve empatiyi, eleştirel düşünmeyi, problem çözmeyi öğrenmelerine yardımcı olacağını iddia eden dernek, internet sitelerinde yaptıkları paylaşımda, "Hedefimiz din propagandası yapmak değil, ayrıca çocuklara Satanizm propagandası yapmak gibi bir hedefimiz de yok. Şeytan Kulübü, okul sonrasında çocuklar dünyamız hakkında bilimsel temeli olan özgür araştırmalar yapacak ve rasyonalizme odaklanacak" ifadeleri kullanıldı.

Şeytan Kulübü'nün, ayda bir kez Jane Addams İlkokulu'nda toplanacağı belirtilirken, velilerden gelen tepkiler de sonuçsuz kaldı. Okul, bu derneğin kamu tarafından finanse edildiğini söyleyerek Şeytan Kulübü'nün faaliyetlerine engel olamayacağını duyurdu.

Kulübün faaliyetlerine engel olunması durumunda, derneği fonlayan vergi mükelleflerinin bu nedenle tazminat davası açma hakları olduğu belirtildi.(Sabah)

ABD vatandaşlarına 400 milyon N95 maske dağıtacak

 

ABD'de Omikron kaynaklı ölümler 300 bini bulabilir

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)