BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'de hafta sonu: Silahlı saldırılarda 10 kişi öldü----

ABD'de hafta sonu: Silahlı saldırılarda 10 kişi öldü

ABD'de hafta sonu: Silahlı saldırılarda 10 kişi öldü
06 Haziran 2022 - 16:26 www.finansgundem.com

Hafta sonu Pensilvanya, Tennessee, Michigan ve Güney Carolina eyaletlerindeki silah şiddetinde 10 kişi öldü, onlarca kişi de yaralandı.


Silah Şiddeti Arşivi (GVA) sitesinin verilerine göre ABD'de hafta sonu meydana gelen silahlı saldırılarda 10 kişi hayatını kaybetti.

Pensilvanya'nın Philadelphia kentinin en işlek yerlerinden birinde sokakta bulunanların üzerine ateş açılması sonucu 3 kişi öldü, yaralanan en az 11 kişi de hastaneye kaldırıldı. Saldırı anında sokakta yüzlerce kişinin bulunduğunu belirten polis, olay yerinden kaçan saldırganın arandığını bildirdi.

Tennessee'nin Chattanooga şehrinde bir gece kulübünde çıkan tartışmada da silahlı kişilerce ateş açılması sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi, 14 kişi de yaralandı.

Michigan ve Güney Carolina'da meydana gelen silah şiddetinde de 4 kişinin hayatını kaybettiği, 10'dan fazla kişinin de yaralandığı belirtildi.

Ne olmuştu?

ABD Kongresinin, önceki hafta Teksas'taki ilkokul saldırısı ile tekrar alevlenen ülkede artan silah şiddetine karşı silah kontrolü yasasını bu hafta görüşmesi bekleniyor.

Teksas'ın Uvalde kasabasında, 18 yaşındaki saldırganın 24 Mayıs'ta bir ilkokula düzenlediği silah saldırıda 19 öğrenci ve 2 öğretmen vefat etmiş, ülkede "silahların sınırlandırılması" tartışması yeniden gündemin ilk sırasına oturmuştu.

ABD'de silahlı saldırılar 232'ye ulaştı

ABD'de hastaneye silahlı saldırı! 5 ölü

Trump: Saldırılara karşı çözüm, daha fazla silahlanma

Temsilciler Meclisi'nden silah üreticilerine çağrı

Bireysel silahlanmada ABD dünyada ilk sırada

ABD'de 5 ayda okullara yapılan silahlı saldırılarda 27 kişi öldü

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)