BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'de bir şehirde Trump haftası ilan edildi----

ABD'de bir şehirde Trump haftası ilan edildi

ABD'de bir şehirde Trump haftası ilan edildi
08 Şubat 2021 - 08:50 www.finansgundem.com

ABD'de başkanlık seçimlerinde büyük bir çoğunluğu eski başkan Donald Trump'ın aldığı Florida eyaletinin Frostproof kentinde, Şubat ayının ilk haftasının "Donald Trump Haftası" olacağı açıklandı.

ABD'nin 45. Başkanı Donald Trump, 20 Ocak'ta görevi devretse de ülkede etkileri devam ediyor. Başkanlık seçimlerinde büyük bir çoğunluğu Trump'ın aldığı Florida eyaletinin Frostproof kentinde, Şubat ayının ilk haftasının "Donald Trump Haftası" olması kararı verildi.

Bu kararı aldıklarını açıklayan Frostproof Belediye Başkanı Jon Albert, "Eski Başkan Donald Trump ezici bir üstünlükle desteklendi ve Frostproof şehrindeki oyların yüzde 76,43'ünü alarak Florida eyaletini ABD tarihindeki en fazla oyu alarak iki kez kazandı" dedi.

Trump'ın dış politika stratejisini öven Albert, ayrıca Trump dönemindeki istihdam artışından bahsetti. Bundan böyle 1-6 Şubat haftasının "Donald Trump Haftası" olacağını duyurdu.

Öte yandan Şubat ayında eski başkanları onurlandırmak alışılmadık bir şey değil. ABD'de Şubat ayının üçüncü Pazartesi günü Başkanlar Günüdür.

ABD'nin eski başkanları, George Washington, William Henry Harrison, Abraham Lincoln ve Ronald Reagan şubat ayında doğmuştur.

Trump için yargı süreci başlıyor

 

Trump, ‘Gab’ uygulaması ile sosyal medyaya geri döndü

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)