BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'de bir araç yayaları ezdi----

ABD'de bir araç yayaları ezdi

ABD'de bir araç yayaları ezdi
18 Mayıs 2017 - 19:19 www.finansgundem.com

ABD’nin New York şehrindeki ünlü Times Meydanı’nda bir araç yayalara çarptı. İlk gelen bilgilere göre bir kişi hayatını kaybederken 12 kişi yaralandı

ABD’nin New York kentinde Times Meydanı’nda bir araç, yayalara çarptı. Times Meydanı’ndaki olayda 12 kişinin yaralandığı bildirildi. Bölge güvenlik kordonuna alındı. Times Meydanı’nda hız yaparak yayalara çarpan sürücü gözaltına alındı. Yerel saatle 16.00 sıralarında ve koyu kırmızı renkli sedan otomobil ile gerçekleşen olayda, en az bir kişi öldü.

'TERÖR EYLEMİ GİBİ GÖRÜNMÜYOR'

Görgü tanıkları, aracın ters yönde gittikten sonra yayalara vurduğunu ve hareketlerinin "kasıtlı göründüğünü" söyledi. Ancak polis yetkililerinden yapılan açıklamada, "olayın terör eylemi gibi görünmediğini" belirtildi. New York polisi ve itfaiyesinin çok sayıda görevliyle olaya müdahale ettiği ve yaralıların hastaneye götürüldüğü görüldü. Aracın şoförü kısa süre içinde gözaltına alındı.

NEW YORK İTFAİYESİ: 1 ÖLÜ 12 YARALI

Olaya kısa süre içinde müdahale eden itfaiye ekipleri daha sonra yaptıkları açıklamada, 1 kişinin hayatını kaybederken 12 kişinin de hastanelerde tedavi altına alındığını belirtti. 

NEW YORK BELEDİYE BAŞKANI: TERÖR EYLEMİ OLDUĞUNA DAİR GÖSTERGE YOK

New York Belediye Başkanı Bill De Blasio, Times Meydanı'ndaki olayın ardından açıklama yaptı ve "Bunun terör eylemi olduğuna dair hiçbir gösterge yok." dedi. 

Yaralanların tedavi altına alındığını, 4 kişinin durumunun kritik olduğunu belirten De Blasio, 26 yaşındaki ABD vatandaşı sürücünün gözaltına alındığını söyledi.

New York Polis Teşkilatı ise sürücü Richard Rojas'ın 2008 ve 2015 yıllarında alkollü araç kullanmaktan sabıkalı olduğunu bildirdi..

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)