BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD yaptırımlarını delmeye çalışan bankaya yaptırım----

ABD yaptırımlarını delmeye çalışan bankaya yaptırım

ABD yaptırımlarını delmeye çalışan bankaya yaptırım
20 Nisan 2022 - 22:32 www.finansgundem.com

ABD yönetimi, Rusya'ya Ukrayna savaşı nedeniyle ABD ve Batı ülkeleri tarafından uygulanan yaptırımları delmeye çalıştıkları gerekçesiyle aralarında Transkapitalbank ve 1 Rus oligark da bulunan onlarca şirketi yaptırım listesine aldıklarını bildirdi.

ABD Hazine Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, ABD ve Batı ülkelerince Ukrayna savaşı nedeniyle Rusya'ya uygulanan yaptırımları delmeye teşebbüs eden kuruluş ve şahıslara yaptırım getirildiği belirtildi.

Söz konusu yaptırımlar kapsamında özel Rus bankası Transkapitalbank, 40'tan fazla Rus şahıs, Rus Oliagark Konstantin Malofeyev ve Malofeyev'e ait şirketler yaptırım listesine dahil edildi.

Ayrıca Rusya'nın sanal para endüstrisinde faaliyet gösteren birçok şirket de yaptırımları delmeye teşebbüs ettikleri gerekçesiyle yaptırım listesine alındı.

ABD Hazine Bakanlığı Terör ve Finansal İstihbarat Müşaviri Brian Nelson, yaptığı yazılı açıklamada, "Hazine Bakanlığı, Rusya'ya yönelik ABD yaptırımlarını delerek, delmeye teşebbüs ederek veya bu yaptırımların delinmesine yardım ederek Putin'in zalimce savaşına destek verenleri hedef almayı sürdürecektir." ifadesini kullandı.

Fed'in Bej Kitap raporunda enflasyon ve jeopolitik gerilim vurgusu

 

Rusya'da enflasyon son 20 yılın zirvesinde

 

Rusya'nın en zengin ismi Batı'ya seslendi: Bu adamın gururunu kurtarın

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)