BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'nın en zengin ismi Batı'ya seslendi: Bu adamın gururunu kurtarın----

Rusya'nın en zengin ismi Batı'ya seslendi: Bu adamın gururunu kurtarın

Rusya'nın en zengin ismi Batı'ya seslendi: Bu adamın gururunu kurtarın
20 Nisan 2022 - 19:57 www.finansgundem.com

Rusya'nın en zengin isimlerinden biri olan Oleg Tinkov, Putin'e baş kaldırıp Batı'ya "Bu adamın gururunu kurtarın" şeklinde seslendi seslendi

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik işgal girişimini sürdürmesi ve savaşın uzaması, ülke içinde de huzursuzluk yarattı. Rusya'nın en zengin isimlerinden biri olan Oleg Tinkov, Rusya'nın Ukrayna'daki işgal harekatının kimseye faydası olmadığını dile getirdi. Tinkov, "Sevgili Batı, lütfen Putin'e gururunu kurtarabileceği temiz bir çıkış fırsatı sağlayın ve bu katliamı durdurun" dedi.

24 Şubat'ta Ukrayna'ya işgal başlatan Rusya'ya başta ABD olmak üzere birçok Avrupa ülkesinden sert yaptırımlar geldi. Rus oligarklar da bu yaptırımlardan nasibini aldı. İşleri bozulan ve yatırımları sekteye uğrayan Oligarklar tek tek Putin'e sitem etmeye başladı.

RUSYA'NIN EN ZENGİN İSİMLERİNDEN BİRİ

Rusya'nın en zengin insanlarından Oleg Tinkov, üçüncü ayına girmek üzere olan Ukrayna'daki savaşla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Tinkov, Rusya'nın Ukrayna'da yürüttüğü savaşı 'çılgınca' olarak niteledi ve Rusların yüzde 90'ının bu savaşa karşı olduğunu söyledi.

"GENERALLER ELLERİNDEKİ ORDUNUN KÖTÜ OLDUĞUNU FARK ETTİ"

Tinkov, "Akşamdan kalma şekilde uyanan generaller ellerinde kötü bir ordu olduğunu fark ettiler. Her şeyin kötü olduğu ve adam kayırmacılık, dalkavukluk ve yalakalığa batmış bir ülkede ordu nasıl iyi olabilir?" ifadelerini kullandı.

"BU SAVAŞTAN FAYDA SAĞLAYAN TEK KİŞİ BİLE YOK"

Batı ülkeleri tarafından yaptırım uygulanan Tinkov, "Bu çılgınca savaştan fayda sağlayan tek bir kişi bile yok! Masum insanlar ve askerler ölüyor. Sevgili Batı, lütfen Putin'e gururunu kurtarabileceği temiz bir çıkış fırsatı sağlayın ve bu katliamı durdurun. Lütfen daha akılcı ve insancıl olun" ifadelerini kullandı.

"Rusların yüzde 90'ı bu savaşa karşı" diyen Tinkov, "Tabii ki her yere Z çizen moronlar var ama zaten herhangi bir ülkenin yüzde 10'u moronlardan oluşuyor" şeklinde konuştu.

"MÜLKLERİMİZİ KURTARMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Kremlin yetkililerinin şokta olduğunu belirten Rus milyarder, bu kişilerin çocuklarının Akdeniz'de artık yaz tatili yapamayacaklarını düşündüklerini, iş insanlarının ise ellerinde kalan mülklerini kurtarmaya çalıştığını söyledi. Rusya'nın en zengin insanların biri olan Tinkov, Tinkoff Bankası'nın da sahibi.

Rusya’da savaşın bedelini işçiler ödeyecek

 

Putin, Rusya’nın DTÖ stratejisinin yenilenmesini istedi

 

Rusya'ya uygulanan yaptırım sayısı 10 bine yaklaştı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)