BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD: Türk hükümeti hala bir delil sunmadı----

ABD: Türk hükümeti hala bir delil sunmadı

ABD: Türk hükümeti hala bir delil sunmadı
17 Ekim 2017 - 22:33 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Sözcüsü'ünden son dakika açıklaması.. Sözcü, "Türk Hükümeti tutuklu çalışanlarımızla ilgili hala bize delil sunmadı" dedi

Günlük basın toplantısında gazetecilerin Türkiye ve ABD arasında yaşanan vize sorunu konusunda soruları yanıtlayan Dışişleri Sözcüsü Nauert ‘2 çalışanımız tutuklu ve terörler suçlanıyor. Türk hükümeti hala kanıt gösteremedi. Türkiye ile ilişkilerimiz karmaşık’ yanıtını verdi.

Konsolosluk çalışanlarından birisinin avukatıyla görüştüğünü belirten Nauert kendilerine bu çalışanların tutuklanmasıyla ilgili hala yeterli delillerin sunulmadığını söyledi ve yapılanların yeterli olmadığını belirtti.

Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Türkiye’de bulunan ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşaar Yardımcısı Johnathan Cohen başkanlığındaki heyetin de iki ülke arasında sorun yaratan vize konusunu ve o soruna yol açan konsolosluk çalışanlarının tutuklanmasını Türk Dışişleri heyetiyle görüşeceğini de söyledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)