BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Ticaret Bakanı Rus şirketin ortağı çıktı----

ABD Ticaret Bakanı Rus şirketin ortağı çıktı

ABD Ticaret Bakanı Rus şirketin ortağı çıktı
06 Kasım 2017 - 08:34 www.finansgundem.com

Ticaret Bakanı Ross’un ortak olduğu ortaya çıkan Rus şirketi Amerika’nın yaptırım listesinde bulunuyor. Şirkette Putin’in damadının da hissesi var.

ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross’un hisse sahibi olduğu söz konusu Rus şirketi Amerika’nın yaptırım listesinde bulunuyor. Şirkette Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in damadının da hissesi var.

Bu bilgi, Uluslararası Araştırmacı Gazeteciler Konsorsiyumu tarafından off-shore piyasasındaki öncü firmalardan birinin belgelerinin incelenmesi sonucu kamuoyuna yansıdı.

Belgelere göre Ross, büyük bir gemi şirketi olan Navigator Holdings’te sermayesi bulunuyor.

Uluslararası Araştırmacı Gazeteciler Konsorsiyumu raporuna göre Ticaret Bakanlığı sözcüsü Jmaes Rockas, Ross’un Putin’in damadı Kirill Shamalov’la hiç görüşmediğini kaydetti ve genellikle Trump yönetiminin Rusya’ya yönelik yaptırımlarını desteklediğini belirtti. Rockas ayrıca Ross’un denizaşırı nakliyat işiyle bağlantılı konulardan çekildiğini ve en yüksek etik standartları karşıladığını da iddia etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)