BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi, Malezya'ya gitti----

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi, Malezya'ya gitti

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi, Malezya'ya gitti
02 Ağustos 2022 - 09:29 www.finansgundem.com

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi ve beraberindeki heyet, Hint-Pasifik ülkelerine yapacağı ziyaretler için Malezya'ya gitti.

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi ve heyeti, dört Asya ülkesine yapacağı resmi ziyaretler kapsamında Subang bölgesindeki Kraliyet Malezya Hava Kuvvetleri (RMAF) Üssü'ne indi.

Pelosi ve heyeti, Malezya Temsilciler Meclisi (Dewan Rakyat) Başkan Yardımcısı Rashid Hasnon ve ABD'nin Kuala Lumpur Büyükelçisi Brian D. McFeeters tarafından karşılandı.

Tayvan'ı ziyaret edecek mi?

Hint-Pasifik ziyaretinin ikinci durağı Malezya'da temaslarda bulunacak Pelosi'nin, Tayvan'ı ziyaret edip etmeyeceği uluslararası kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

Pelosi, Malezya Başbakanı İsmail Sabri Yakup ve Malezya Temsilciler Meclisi Başkanı Azhar Azizan Harun ile bir araya gelecek.

Resmi ziyaretler

Daha önce yapılan açıklamada, Pelosi'nin beraberindeki 5 kişilik Kongre heyetiyle Singapur, Malezya, Güney Kore ve Japonya'yı ziyaret edeceği söylenmişti. Açıklamada, Çin ile egemenlik ihtilafı içindeki Tayvan'a yapılacağı ileri sürülen ziyarete ilişkin bilgi verilmemişti.

Ziyarette Pelosi'ye eşlik edenler

Ziyarette Pelosi'ye, Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Gregory Meeks, Gazi İşleri Komitesi Başkanı Mark Takano, Yollar ve Araçlar Komitesi Başkan Yardımcısı Suzan DelBene, İstihbarat Daimi Özel Komitesi Üyesi Raja Krishnamoorthi ve Silahlı Kuvvetler Komitesi ile Dış İlişkiler Komitesi Üyesi Andy Kim'in eşlik ettiği belirtildi.

Çin'den Pelosi'nin Pasifik ziyaretine yakın takip

 

Pelosi'nin Pasifik ziyareti programında Tayvan yer almadı

 

Pelosi'nin ziyareti öncesi Çin'den dev tatbikat

 

Pelosi'nin tavırları sosyal medyada olay oldu

 

Pelosi'nin eşi alkollü araç kullanmaktan tutuklandı

 

Zelenskiy, Pelosi ile görüştü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)