BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD ordusu Libya'yı vurdu----

ABD ordusu Libya'yı vurdu

ABD ordusu Libya'yı vurdu
15 Haziran 2015 - 13:09 www.finansgundem.com

ABD ordusu Libya'da Belmuhtar için operasyon düzenledi

ABD dünyanın dört bir yanında düzenlediği hava saldırılarına bir yenisini ekledi. ABD Savunma Bakanlığı, Amerikan ordusuna ait savaş uçaklarının Libya'nın doğusunda gerçekleştirdiği operasyonun El Kaide liderlerinden Muhtar Belmuhtar'ı hedef aldığını doğruladı. Bu operasyon, ABD'nin, Muammer Kaddafi'nin devrildiği 2011 yılından bu yana Libya'ya düzenlediği ilk saldırı oldu.

ABD onu öldürmek için...

Pentagon Sözcüsü Steve Warren, yaptığı yazılı açıklamada, Cumartesi gecesi gerçekleştirilen terörle mücadele operasyonunun hedef tahtasında yer alan ismin El Kaide'ye bağlı Murabitun Örgütü'nün harekat lideri Muhtar Belmuhtar olduğunu belirtti.

Kuzey Afrika'da önde gelen terör eylemlerinin ardında Belmuhtar olduğu bilgisini veren Warren, Belmuhtar'ın El Kaide'ye olan bağlılığını sürdürdüğünü ifade etti.

Warren, Muhtar Belmuhtar'ın, 2013 yılında Ceyazir'deki doğalgaz tesisine düzenlenen ve aralarında üç ABD'linin de bulunduğu 10 farklı ülkeden 38 kişinin ölümüne neden olan saldırıyı yönettiğini belirterek, teröristin Amerikalılara yönelik tehdidinin sürdüğünü söyledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)