BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD kongre binasında Gazze için eylem ----

ABD kongre binasında Gazze için eylem

ABD kongre binasında Gazze için eylem
19 Ekim 2023 - 16:36 www.finansgundem.com

İsrail ordusu, 7 Ekim'de başlayan savaşın 13'üncü gününde Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını sürdürürken, ABD Kongre binasında Gazze'de ateşkes için oturma eylemi düzenlendi

Filistinli gruplar ile İsrail arasındaki çatışmaların 13. gününde, insanlığı rafa kaldıran İsrail, Gazze'ye saldırılarını sürdürürken, ayrım gözetmeksizin sivil katlediyor. Mülteci kampı, hastane, cami dahil sivillerin sığınabileceği her noktayı bombalayan İsrail'e en büyük desteği de ABD veriyor.

İsrail ve Filistin arasında yaşanan çatışmalarda ABD Başkanı Joe Biden, İsrail yönetimine olan desteğini açık bir şekilde gösterirken ABD kamuoyunda İsrail devletinin politikalarına karşı sesler de çıkıyor. Ancak İsrail’i eleştirenlere karşı güçlü bir tepki de gösteriliyor.

BBC Türkçe'de yer alan habere göre ABD Kongre binasını, İsrail ve Filistin çatışmalarında ateşkes ilan edilmesini talep eden en az yüz kadar protestocu işgal etti.

ABD Başkanı Joe Biden’ın İsrail’in ateşkes ilan etmesi için baskı yapması talebiyle protesto düzenleyen göstericiler siyah tişört giyerek, “Yahudiler şimdi ateşkes istiyor” sloganı attı.
Kongre’de görevli polisler binada eylem yapmanın yasak olduğunu vurgulayarak Çarşamba günü düzenlenen eylemde bazı kişilerin gözaltına alındığını aktardı.

Protesto, anti-siyonist bir Yahudi topluluk olan “Barış için Yahudi Sesi” (Jewish Voice for Peace) tarafından organize edildi.

BM: Gazze'de sağlık sistemi tamamen çöktü!

 

Nestle'den "İsrail" hamlesi: Fabrikasını kapattı

 

'Terk edin' çağrısının ardından İsrailliler İstanbul’dan ayrıldı!

 

Biden'dan Ukrayna ve İsrail için milyarlarca dolarlık fon talebi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)