BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiABD için olumlu görüş sundu----

ABD için olumlu görüş sundu

ABD için olumlu görüş sundu
10 Ocak 2014 - 08:08 www.finansgundem.com

FED yetkilisi Williams 2014, 2015 büyümesi için iyimser bir tablo sundu

Federal Reserve Bank of San Francisco'nun başkanı John Williams, 2014'e girererken, ekonomik görünüm konusunda daha iyimser bir tablo ortaya koydu.
Wall Street Journal gazetesine geniş bir ropörtaj veren Williams, 2014 ve 2015'te yüzde 3'ün üzerinde bir büyüme yaşanmasını beklediğini ve Fed'in faiz oranlarını çok uzun süre çok düşük seviyelerde tutması riskinin yeni finansal balonlara sebep olabileceği ihtimalinin kendisini uykusuz bırakan bir gelişme olduğunu belirtti.
 Williams, Fed'in varlık alımlarını kademeli olarak azaltma programını savundu ve bu programın her şekilde arkasında olmaya devam edeceğini belirtti. 
Williams'ın görüşleri dikkatle izleniyor. Çünkü kendisi yakında Fed'in başkanlığına geçecek olan Janet Yellen'in San Fransisco Fed başkanı olduğu 2004 ila 2010 yılları arasındaki araştırma direktörü ve danışmanıydı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)