BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD Hazine tahvilleri geriledi----

ABD Hazine tahvilleri geriledi

ABD Hazine tahvilleri geriledi
15 Temmuz 2015 - 16:47 www.finansgundem.com

ABD Hazine tahvilleri, Yellen’ın faiz artışının 2015 itibarıyla muhtemel olduğunu belirtmesi üzerine kazancını sildi

ABD Hazine tahvilleri Fed Başkanı Yellen’ın ABD Temsilciler Meclisi’nde yaptığı sunumda faiz artışının 2015 itibarıyla muhtemel olduğunu belirtmesi üzerine kazancını sildi.

Yellen, ABD meclisinde gerçekleştirdiği sunumda ekonominin faiz artışına doğru ilerlediğini ve 2015 yılı itibarıyla artışın muhtemel olduğunu ifade etti. Fed Başkanı, işgücü piyasasındaki ek iyileşme için görünümünün iyi olduğunu ve bu durumun, merkez bankasını 2015 yılında Faiz artırımına giden yolda tuttuğunu belirtti.

10 yıllık hazine tahvillerinin faizi New York saati ile 09:31’de 1 baz puan artış ile yüzde 2.41 seviyesinde yatay seyretti.

ABD'de üretici fiyatları Haziran ayında yüzde 0.4 ile beklenenden hızlı arttı. Çalışma Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre toptan eşya fiyatları endeksi Mayıs ayındaki yüzde 0.5 artışı takip etti. Bloomberg anketine katılan 70 ekonomistin tahmin medyanı yüzde 0.2 artış şeklindeydi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)