BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD borsalarında faiz düşüşü----

ABD borsalarında faiz düşüşü

ABD borsalarında faiz düşüşü
12 Kasım 2015 - 19:32 www.finansgundem.com

ABD hisse senetleri, Fed’in Aralık ayında faiz artırımına gideceği beklentisiyle düştü

ABD hisse senetleri, Fed yetkililerinin yaptığı yorumların 2006’dan bu yana ilk defa Aralık ayında faiz artırımına gidilebileceğini işaret etmesi ardından, yatırımcıların artan beklentileriyle düştü.

Standard & Poor’s 500 Endeksi, New York saatiyle 09:34’te yüzde 0.7 düşerek 2,061 puan seviyesine geldi. ABD hisse senetleri göstergesi, 3 Kasım’daki rekoruna yaklaşık yüzde 1 ekledikten sonra, kazançlarını korumakta zorlandı.

Wells Fargo Investment Institute’ten Sean Lynch, “Dün, hafif bir işlem gününden çıktınız. Bugün, Fed’ten gelecek bir çok açıklama var. Kar açıklama döneminden çıkarken piyasa bunları takip ediyor olacak. Finansallar, önemini biraz da olsa merkez bankası açıklamalarına ve faaliyetlerine bırakıyor” dedi.

Traderlar, Aralık ayında yer alacak bir faiz artışına yüzde 66 ihtimal veriyorlar. Bir aydan kısa bir süre önce ise, sadece yüzde 27 ihtimal veriyorlardı. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)