BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD borsaları düşüşle açıldı----

ABD borsaları düşüşle açıldı

ABD borsaları düşüşle açıldı
15 Eylül 2023 - 17:12 www.finansgundem.com

Wall Street endeksleri yeni güne satıcılı başladı. Satışlar, hafta boyunca piyasalarda görülen olumlu havayı değiştirmedi

FINANSGUNDEM.COM  DIŞ HABERLER SERVİSİ

ABD borsaları haftanın son işlem gününe düşüşle başladı. Ancak borsalar haftalık bazda ise yükselişle kapanmaya hazırlanıyor.

Açılışın ardından Dow Jones Endeksi %0,27 düşüşle 34,813,66 puanda, S&P 500 Endeksi %0,55 azalışla 4.480,26 puanda ve Nasdaq Bileşik Endeksi ise %0,86 ekside 13.806,46 puanla işlem görüyor. 10 yıllık ABD Hazinesi tahvil getirileri ise %0,0392 yükselişle %4,335 seviyesinde değerleniyor.

Finansgundem.com’un derlediği bilgilere göre Wall Street’te yeni halka arz olan çip üreticisi Arm Holdings’in hisseleri %6 yükseldi. Yazılım şirketi Adobe ise beklentileri aşan çeyrek sonuçlarını yayınlamasına rağmen %3’ün üzerinde düştü.

ABD borsaları teknoloji halka arzlarında olası bir toparlanmayı alkışlıyor. Geçtiğimiz gün üç büyük endeks de %0,8’in üzerinde yükseldi. Dow Jones Endeksi dün yakaladığı %0,96’lık artışla üç seanstan sonra ilk kez pozitife geçmiş oldu ve bir aydan uzun bir süreden sonra en iyi günlük performansını kaydetti.

Amerikan hisse senetlerinin haftayı da yükselişle kapatması bekleniyor. Dow Jones Endeksi %1’lik yükselişle son üç haftanın ikisini pozitif kapama yolunda ilerliyor. S&P ve Nasdaq endeksleri ise sırasıyla %1,1 ve %1,2 yükselişlerle haftayı pozitif bitirme eğiliminde.

ABD'de sanayi üretimi tahminlerin üzerinde

 

New York Fed imalat endeksi beklentilerin üzerinde

 

Borsalar neden ekonomik verileri umursamıyor?

 

Premier Lig ekibi Everton, ABD'li şirkete satıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)