BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD bir uçan nesneyi daha düşürdü----

ABD bir uçan nesneyi daha düşürdü

ABD bir uçan nesneyi daha düşürdü
13 Şubat 2023 - 00:36 www.finansgundem.com

ABD ordusu, Huron Gölü üzerinde tanımlanamayan bir uçan nesneyi düşürdüğünü duyurdu.

ABD'li yetkililer, ABD ordusunun Kanada sınırına yakın Huron Gölü üzerinde uçan bir cismi düşürdüğünü, Kuzey Amerika güvenlik güçlerinin havadan gelen tehditlere karşı yüksek alarmda olduğunu söyledi.

Reuters'a konuşan iki yetkili, cismi ordunun düşürdüğünü belirtti ancak bunun bu ayın başlarında düşürülen büyük beyaz Çin balonuna benzeyip benzemediğini söylemeyi reddetti.

Michican Temsilcisi Cumhuriyetçi Jack Bergman, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Büyük Göller Bölgesindeki operasyonlar konusunda Savunma Bakanlığı benimle iletişime geçti. ABD ordusu Huron Gölü üzerinde yeni bir cismi indirdi." ifadelerini kullandı.

Emekli Korgeneral Bergman, ABD halkının söz konusu yüksek irtifalı cisimler hakkındaki sorulara yanıt beklediğini yazdı.

Pentagon TSI 01.50'de açıklama yaparak cismin düşürüldüğünü doğruladı.

Pentagon, cismin 'potansiyel gözetleme yetenekleri sebebiyle' düşürüldüğünü belirtti.

ABD'NİN DÜŞÜRDÜĞÜ UÇAN NESNELER

Beyaz Saray, 10 Şubat'ta Başkan Joe Biden'ın emriyle bir ABD savaş uçağının Alaska üzerinde küçük bir araba büyüklüğündeki 'tanımlanamayan bir nesneyi' düşürdüğünü duyurmuştu.

ABD Savunma Bakanlığı da, 3 Şubat'ta Çin’e ait olduğu iddia edilen yüksek irtifa istihbarat balonunun ABD ana kıtası üzerinde uçuş yaptığının ve Montana eyaletinde aralarında nükleer başlık ve uzun menzilli füze depolarının olduğu bazı hassas askeri tesislerin üzerinden geçtiğinin tespit edildiğini bildirmişti.

Balon, 4 Şubat'ta Başkan Biden'ın emriyle Atlantik Okyanusu üzerine çıktığında, ABD kara sularında Amerikan ordusuna ait savaş uçağı tarafından vurularak düşürülmüştü.

ABD'li uzman: Bizde bu şiddette yıkım olmaz

 

ABD 'casus balon' ile ilgili 6 Çinli şirketi kara listeye aldı

 

ABD bütçesi ocakta 39 milyar dolar açık verdi

 

Beyaz Saray: Tanımlanamayan bir cisim vurduk

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)