BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Başkanı Biden'dan 'siber güvenlik' talimatıı----

ABD Başkanı Biden'dan 'siber güvenlik' talimatıı

ABD Başkanı Biden'dan 'siber güvenlik' talimatıı
25 Ağustos 2021 - 23:06 www.finansgundem.com

Siber tehditler Beyaz Saray'ın Big Tech ve finans yöneticileriyle yaptığı toplantıda gündemin en üst sıralarında yer alıyor

Beyaz Saray, Çarşamba günü ABD Başkanı Joe Biden ve kabine üyelerinin katıldığı toplantıda Big Tech, finans sektörü ve önemli altyapı şirketlerinden ABD ekonomisine yönelik artan siber güvenlik tehdidiyle mücadele etmek için daha fazlasını yapmalarını istedi.

Federal hükümetin bu zorluğun üstesinden tek başına gelemeyeceğini belirten Joe Biden, "Yapacak çok işimiz var" dedi.

Siber güvenlik, ağ yönetim şirketi SolarWinds Corp, Colonial Pipeline şirketi, et işleme şirketi JBS ve yazılım firması Kaseya'ya yönelik bir dizi yüksek profilli saldırının ardından Biden yönetiminin gündeminin en üst sıralarına yükseldi. Saldırılar ABD'ye hacklenen şirketlerin çok ötesinde zarar verirken yakıt ve gıda kaynaklarını etkiledi.

Biden, fidye yazılımı saldırılarına değindi ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e bu yılın başlarında yaptığı görüşmede sorumluları saldırılara karşı tutuklaması için baskı yaptığını söyledi.

Toplantıya katılanlar arasında Amazon.com Inc CEO'su Andy Jassy, ​​Apple Inc CEO'su Tim Cook, Microsoft Corp CEO'su Satya Nadella, Google'ın ana şirketi Alphabet Inc CEO'su Sundar Pichai ve IBM CEO'su Arvind Krishna yer aldı.

Fransa, iş yerlerine yapılan genel yardımları sona erdirdi

 

Biden’ın Kovid-19'un kökeni hakkında istediği rapor sonuçsuz kaldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)