BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa, iş yerlerine yapılan genel yardımları sona erdirdi----

Fransa, iş yerlerine yapılan genel yardımları sona erdirdi

Fransa, iş yerlerine yapılan genel yardımları sona erdirdi
25 Ağustos 2021 - 23:02 www.finansgundem.com

Fransa Ekonomi Bakanı Bruno Le Maire, iş yerlerine salgın döneminde yapılan genel yardımların sona erdiğini duyurdu

Fransa Ekonomi Bakanı Bruno Le Maire, devletin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde şirketlere yaptığı genel yardımları sona erdirme kararı aldığını bildirdi.

Le Maire, Fransa Girişimciler Toplantısı’nda (REF) yaptığı konuşmada, salgın döneminde yapılan yardımlarla ekonominin korunduğunu söyledi.

Sağlık krizi süresince hükümetin stratejik kararlarını eleştiren çok "ses duyulmadığını" savunan Le Maire, "Çalışanları koruduk, iflas ve sadece ekonomik değil 1930’lardaki gibi siyasi bir krize yol açacak işsizlik dalgasını savuşturduk." ifadesini kullandı.

Le Maire, Fransa ekonomisinin yeniden hız kazandığını ve yüzde 6 büyümesini beklediklerini aktararak, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un yardımları ilk duyurduğunda kullandığı "bedeli ne olursa olsun" yaklaşımının sona erdiğini belirtti.

Artık "ihtiyaca özel" bir yaklaşıma yöneldiklerine işaret eden Le Maire, kriz, Kovid-19 sağlık kartı uygulaması ve sağlık düzenlemeleri nedeniyle ciro kaybı olan iş yerlerini inceleyeceklerini, ihtiyacı olanlara yardım etmeyi sürdüreceklerini, 30 Ağustos’ta kültür dünyası, restoranlar, oteller, barlar, turizm dünyası, tur operatörleri temsilcileriyle görüşmeler yapacaklarını kaydetti.

Fransa'da 23 bin 706 yeni vaka

 

Fransa: Afganistan’dan tahliye yarın bitebilir

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)