BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Başkanı Biden altyapı projelerini hızlandırdı----

ABD Başkanı Biden altyapı projelerini hızlandırdı

ABD Başkanı Biden altyapı projelerini hızlandırdı
31 Ocak 2023 - 01:08 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Joe Biden, ekonomi politikaları kapsamında altyapı çalışmalarını hızlandırdı. Çalışmalar kapsamında 150 yıllık Baltimore-Potomac tünelinin değiştirilmesi projesine 4 milyar dolar ayrıldı

Biden, 150 yıldır yolculara hizmet veren Baltimore-Potomac tünelinin değiştirilmesi projesi kapsamında ziyarette bulunduğu Maryland eyaletinin Baltimore kentinde konuştu.

Ulaştırma Bakanı Pete Buttigieg'ı ülkedeki altyapı çalışmalarından ötürü takdir ettiğini dile getiren Biden, raylı sistemler ulaşım ağının geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.

TÜNEL İÇİN 4 MİLYAR DOLAR AYRILDI

Biden, iki partinin de destek vermesiyle imzalanan 1 trilyon dolarlık altyapı paketi kapsamında söz konusu tünelin değiştirilmesi için 4 milyar doların üzerinde yatırım yapacaklarını kaydetti.

Yeni Baltimore tünel çalışmasının ülkede 200 bin kadar kişiye istihdam sağlayacağını söyleyen Biden, dünyanın en iyi ekonomisi olmak için en iyi altyapıya sahip olmak gerektiğinin altını çizdi.

Başkan Biden, altyapı çalışmaları kapsamında Hudson nehrindeki bir tünel projesinin detaylarını duyurmak için de New York'ta olacak.

Kongre'den Biden’a 'borç limiti' uyarısı

 

Biden'dan silahlı şiddet eylemlerinin önlenmesi için Kongre'ye çağrı

 

Biden, Beyaz Saray'da değişikliğe gidecek iddiası

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)