BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden, Beyaz Saray'da değişikliğe gidecek iddiası----

Biden, Beyaz Saray'da değişikliğe gidecek iddiası

Biden, Beyaz Saray'da değişikliğe gidecek iddiası
23 Ocak 2023 - 03:11 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Joe Biden’ın, gelecek haftalarda Beyaz Saray Özel Kalem Müdürlüğü görevini bırakması beklenen Ron Klain’ın yerine eski Beyaz Saray KOVID-19 ile Mücadele Koordinatörü Jeff Zients’i getireceği öne sürüldü.


AP’nin haberinde, ABD Başkanı Joe Biden’ın eski Beyaz Saray KOVID-19 ile Mücadele Koordinatörü Jeff Zients’i Beyaz Saray Özel Kalem Müdürü olarak atamayı planladığı kaydedildi.

Beyaz Saray’ın ise ilgili değişiklik konusunda çıkan haberlere yönelik yorum taleplerini yanıtsız bıraktığı ifade edildi.

Hükümette ve özel sektörde çok önemli yönetim uzmanlıkları bulunduğu değerlendirilen Zients, eski Başkan Barack Obama yönetimi sırasında Ulusal Ekonomik Konseyi direktörü ve Yönetim ve Bütçe Ofisinin müdür vekili olarak görev yapmıştı.

Jeff Zients, Biden döneminde de Beyaz Saray’da salgınla mücadele ekibine liderlik yaptıktan sonra, geçen nisanda bu pozisyonundan ayrılmış ancak Ron Klain'in isteği üzerine Beyaz Saray'da siyasi araştırmalar ve planlama gibi alanlarda düşük profilde çalışmaya devam etmişti.

Biden'in Obama yönetiminde başkan yardımcısı olduğu zaman da özel kalemliğini yapan Klain’in ise uzun zamandır mevcut görevini bırakmayı düşündüğü, Biden’ın 7 Şubat’ta yapacağı “Birliğin Durumu” konuşmasından sonra ayrılmayı hedeflediği haberlere yansımıştı.

Taliban, Çinli lityum kaçakçılarını tutukladı

 

Almanya'dan Leopard tanklarının Ukrayna'ya verilmesine yeşil ışık

 

Johnson başbakanken kredi için kefili zor buldu!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)