BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Başkan Yardımcısı Harris'ten 'katliam' cevabı----

ABD Başkan Yardımcısı Harris'ten 'katliam' cevabı

ABD Başkan Yardımcısı Harris'ten 'katliam' cevabı
18 Ekim 2023 - 06:41 www.finansgundem.com

ABD'li başkan yardımcısı Kamala Harris, katıldığı bir programda Filistinli siviller ile ilgili soruya kaçamak cevap verdi. Harris, ''İsraillilerin de Filistinlilerin de barış, kendi kaderini tayin hakkı ve güvenliği hak ettiğini düşünüyorum'' dedi

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, "İsraillilerin de Filistinlilerin de barış, kendi kaderini tayin hakkı ve güvenliği hak ettiğini düşünüyorum." dedi.

Harris, "Özgürlüklerimiz İçin Mücadele" turu kapsamında Kuzey Arizona Üniversitesinde konuştu.

ABD'lİ BAŞKAN YARDIMCISINDAN KAÇAMAK CEVAP

Programa katılan bir kişi, Gazze'de okulların bombalanarak öğrencilerin hayatını kaybetmesi, Filistinli sivillerin ve Birleşmiş Milletler (BM) personelinin yaşamını yitirmesi ve son olarak İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesini bombalayarak 500'den fazla sivilin ölümüne neden olmasından bahsetti.

Katılımcının, Gazze'deki çocukların neden hayatlarının ve eğitim haklarının ellerinden alındığını sorması üzerine Harris, "İsraillilerin de Filistinlilerin de barış, kendi kaderini tayin hakkı ve güvenliği hak ettiğini düşünüyorum." diye konuştu.

Hamas'ın İsrail'e saldırılarından derinden etkilendiğini kaydeden Harris, "Hamas ile Filistin halkı ve siviller arasındaki ayrımı anlamanın da önemli olduğunu düşünüyorum. Bunların karıştırılmaması gerekir." değerlendirmesinde bulundu.

ABD Başkan Yardımcısı, yaşanan acıların ciddiye alınması gerektiği mesajını verdi.

İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesini bombalaması sonucu 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiği kaydedilmişti.

İsrail'e dünyanın dört bir yanından tepki yağdı

 

İsrail Gazze'de hastaneye saldırdı: En az 500 ölü

 

İsrail: Bedeli ağır olacak ama kazanacağız

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.18 Ekim 2023 11:53

    İSRAİL SİZİN VERDİĞİNİZ SİLAHLAR İLE FİLİSTİNLİLERİ ÖLDÜRÜYOR NEDEN İSRAİL'E SİLAH AMBARGOSU UYGULAMAYA BAŞLAMIYORSUNUZ ?