BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkABank’tan “VOV” dedirten hesap ----

ABank’tan “VOV” dedirten hesap

ABank’tan “VOV” dedirten hesap
10 Temmuz 2015 - 12:40 www.finansgundem.com

ABank’ın, günlük vadeli mevduat özelliklerine sahip tasarruf hesabı olan ürünü VOV, ilk 60 gün için %12’lik Avantajlı Hoş Geldin Faiz Oranı sunuyor

Vadesiz mevduatın rahatlığını vadelinin faiz kazancıyla birleştiren VOV’un en büyük özelliklerinden biri, faiz getirisini günlük kazandırıyor olması. VOV Hesap, aynı zamanda günlük bankacılık işlemlerinizi tek hesaptan yürütebilme imkânı da sağlıyor.

Ayrıca VOV Hesap ile vadeliniz bozulmadan havale/EFT, otomatik ödeme işlemleri gerçekleştirilebilirken bireysel kredi, kredili mevduat hesabı ve kredi kartı ödemeleri de yapılabiliyor. Bununla birlikte VOV’un tanımlandığı vadesiz hesap, ATM’den görüntülenebiliyor, hesaptan para çekilebiliyor ya da hesaba para yatırılabiliyor.

31 Ağustos’a kadar %12’lik Avantajlı Hoş Geldin Faizi

ABank, müşterilerini VOV Hesap’la tanıştırmak için 1 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arasında oldukça cazip bir kampanya başlattı. Bu tarihler arasında ABank’ta VOV hesabı açtıranlar ilk 60 gün için %12 oranlı Avantajlı Hoş Geldin Faizi’nden yararlanıyor. Avantajlı Hoş Geldin Faizi, hesabın açılması ile başlıyor ve Faiz oranı 60 gün boyunca sabit kalıyor. Avantajlı faiz oranından yararlanabilmek için minimum 2 bin TL bakiye ile hesap açılabiliyor ve 500 bin TL’ye kadar ürünün tüm özelliklerinden faydalanılabiliyor. Üstelik 6 ay boyunca hesap işletim ücreti ve internet bankacılığından yapılan EFT ve havalelerden ücret alınmıyor.

VOV Hesap’la tanışmak, ilk hesap açılışındaki avantajlardan ve birbirinden cazip imkânlarından yararlanmak için en yakın ABank şubesini ziyaret edebilirsiniz.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)