BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAB vergi kaçakçılığına son verecek----

AB vergi kaçakçılığına son verecek

AB vergi kaçakçılığına son verecek
15 Nisan 2013 - 09:17 www.finansgundem.com

AB vergi kaçakçılığını önlemeye yönelik çabalarını artırdı

Avrupa Birliği bölgenin en büyük ekonomilerinin de katılımı ile tecrübeye dayalı enformasyon paylaşımı rejimi uygulayarak vergi kaçırmaları ve kara para aklama ile mücadeleye hazırlanıyor.
Avrupa'da alınan tasarruf önlemleri sonucunda duyulan gelir ihtiyacı mali yolsuzluklarla mücadele konusuna ağırlık verilmesine neden oldu. Hükümetler böylece vergi gelirleri konusundaki hedeflerini kaçrımamaya çalışıyor.
Avrupa Birliği vergi komiseri Algridas Semeta düzenli basın toplantısında yaptığı açıklamada "Gerekli araçlar hazır durumda ve hayata geçirilmeyi bekliyor. İstediğimiz şeyse yüksek yönetim standardlarımızın küresel düzeyde ihraç edilmesi." ifadelerini kullandı.
Avusturya Maliye Bakanı Maria Fekter ise konuya ilişkin açıklamasında "Bütün bu veri paylaşımı benim vergi sandığıma tek bir sent ilave etmez. Ben bir veri mezarlığı değil para istiyorum" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)