BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAB: Müzakereleri hızlandırın----

AB: Müzakereleri hızlandırın

AB: Müzakereleri hızlandırın
25 Şubat 2013 - 15:23 www.finansgundem.com

AB Komisyonu, "Türkiye'nin katılım müzakerelerini hızlandırın" açıklamasında bulundu

AB Komisyonu, Almanya ve Fransa'dan gelen Türkiye ile yeni bir fasıl açılması yönündeki açıklamaları memnuniyetle karşılayarak üye ülkeleri eyleme geçmeye çağırdı
AB Genişleme Komiseri Stefan Füle'nin sözcüsü Peter Stano, Fransa'nın bölgesel politikalar faslının açılmasına yeşil ışık yakma kararını ve Almanya Başbakanı Angela Merkel'in bu yönde olumlu açıklamalarını memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.
Stano, AB Komisyonu'nun günlük olağan basın toplantısında bir soru üzerine, üye ülkelerin son olarak Aralık ayında onayladıkları genişlemeyle ilgili AB Konseyi kararlarında "Türkiye ile aktif ve saygın katılım müzakereleri" taahhüdünde bulunduklarını hatırlattı.
Üye ülkelere taahhütlerinin gereğini yapmaları çağrısında bulunan Stano, "Katılım müzakerelerinde yeni bir ivmeyi üye ülkelerin kendisi istedi ve bu yıl içinde bu yeni ivmenin gerçekleşeceğine inanıyoruz" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)