BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor"8-1 kazanabilirdik"----

"8-1 kazanabilirdik"

8-1 kazanabilirdik
21 Kasım 2015 - 21:51 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin Portekizli hocası Vitor Pereira, Mersin İdman Yurdu karşısında çok farklı bir sonuç alabileceklerini söyledi

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Mersin İdmanyurdu’nu 3-1 yenen Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira, maçtan sonra yayıncı kuruluş açıklamalarda bulundu.

Portekizli teknik adam, sonuçtan mutlu olduğunu belirterek, “Bu akşam iyi bir karşılaşma ortaya çıkardık, dinamiğimizi iyi bir şekilde ortaya koyduk. Top bizdeyken kendimize güvenerek oynadık. 6-7 pozisyona girdik 3 tanesini gole çevirdik, sonuçtan mutluyum. Bu akşam bizim için iyi olmayan nokta daha fazla gol bulamamaktı diyebilirim. Farklı bir sonuç alabilirdik” dedi.

Sahadan 7 yada 8 gol atarak ayrılabileceklerini vurgulayan Vitor Pereira, sözlerini şöyle tamamladı; “Bugün milli takım arasını geride bırakmamıza rağmen çok başarılı bir oyun sergiledi. Çok konsantre olduk. Çok hırslı bir görüntü gösterdik. Takımımız son 5-6 maçtır oyun kalitesini yükselterek devam ediyor. Rakibin 1-2 pozisyonu vardı. Bunlar üzerine çalışacağız. Bu akşam 7-1 hatta 8-1 gibi skor yapabilirdik.“

BASIN TOPLANTISI
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu 3-1 yendikleri maçta, takım dinamiğini başarılı bir şekilde ortaya koyduklarını söyledi.

Pereira, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, milli takımlar için verilen aralardan sonra oynanan mücadelelerin, takım olarak çalışılamadığı için zorlu geçtiğini belirtti.

Maça takım halinde iyi konsantre olduklarını kaydeden Portekizli teknik adam, "Takım dinamiğimizi başarılı bir şekilde ortaya koyduk. Rakibimizin verdiği boşlukları iyi kullandık, fazla sayıda da pozisyon ürettik. Belki 6 tane gol atabilirdik" diye konuştu.

Pereira, kaybettikleri toplarda Mersin ekibinin ani ataklarla çıkmasına izin vermediklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:
"Genel anlamda iyi bir maç çıkardık. Zor geçeceğini beklediğimiz bir karşılaşmayı kendi performansımızla kolay hale getirdik. Her şeyimizi verdik, oyun dinamiğimizi sahaya yansıttık. Bu akşam aldığımız 3 puandan dolayı mutluyum. Önemli bir 3 puandı."

Bir gazetecinin, Fenerbahçe'nin aldığı galibiyette, Mersin İdmanyurdu'nda yaşanan ekonomik kriz ve kötü oyununun etkili olup olmadığına yönelik sorusuna, "Bu benim problemim değil, ben sadece kendi takımıma konsantreyim" şeklinde yanıt veren Pereira, Hollandalı futbolcu Robin van Persie'nin ikinci yarı oyundan alınmasıyla ilgili bir soruyu ise sadece maçla ilgili konuşacağını belirterek, cevaplamadı.

Pereira, sarı-lacivertli futbolcular Alper Potuk ve Mehmet Topal'ın ofansif anlamda gösterdiği iyi performansın sorulması üzerine, takımının oynadığı oyundan dolayı mutlu olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Tüm oyuncularımın bireysel yeteneklerine, kendi oyun tarzlarına saygılı olmaya gayret gösteriyorum. Bir yandan da herkese saha içerisinde özgürlük tanıyorum. Orta saha oyuncularımıza önde olma özgürlüğünü de veriyorum. Hem gol atmak hem gol yememek benim için son derece önemli. Hiçbir zaman Mehmet Topal'a ya da De Souza'ya 'Öne çıkmayın' demedim. Sadece topu kaybettiğimiz anda o dengeyi sağlamalarını istiyorum. Onun dışında özgürler. İkisinden sadece defansif değil, ofansif de oynamalarını istiyorum. Bugün Mehmet Topal'ın gösterdiği performansı çok beğendim, zaten çok beğendiğim bir oyuncu. Alper'in de hem ofansif hem defansif performansını beğendim."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)